ΠΑΟΚ: Έδωσε σημεία ζωής ο Ζάμπα στη Βραζιλία - Τον περιμένει «καμπάνα»

Ο Λέο Ζάμπα, ο οποίος βρίσκεται στη Βραζιλία χωρίς να έχει πάρει άδεια από τον ΠΑΟΚ, "ανέβασε" το μήνυμά του στα social media. 

ΠΑΟΚ: Έδωσε σημεία ζωής ο Ζάμπα στη Βραζιλία - Τον περιμένει «καμπάνα»

Ο Λέο Ζάμπα ταξίδεψε στη Βραζιλία δίχως να πάρει άδεια από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, κάτι για το οποίο είναι εκνευρισμένοι οι «ασπρόμαυροι» και όπως λέγετε, ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Ιβάν Σαββίδης, θα αποφασίσει για την αυστηρή τιμωρία του παίκτη.

ΠΑΟΚ: Έφυγε χωρίς άδεια για τη Βραζιλία ο Λέο Ζαμπά!

Ο Ζάμπα πάντως έδωσε σημεία ζωής και πόσταρε στα social media ένα μήνυμα, μέσα από το οποίο αναφέρει γι' αυτούς τους ξεχωριστούς που τον βοήθησαν ενώ –όπως τόνισε- του δίνουν δύναμη αυτοί που… δεν τον ακούν καν.

Αναλυτικά το ποστάρισμα του Λέο Ζάμπα ανέφερε:

«Είστε λίγοι αυτοί που με βοηθήσατε, σχεδόν κανείς αλλά δόξα τω Θεώ υπάρχετε. Να ξέρετε ότι έχετε έναν καλό φίλο και σε κάθε περίσταση θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να σας ανταποδώσω το καλό που μου κάνατε. Είστε λίγοι αλλά είστε ξεχωριστοί.

Όσο για αυτούς που έκαναν προσπάθεια να μην ακούσουν τη φωνή μου σας ευχαριστώ και εσάς που μου δίνετε περισσότερη δύναμη να συνεχίσω και με κάνετε να πιστεύω στις δυνατότητές μου.

Ο κόσμος γυρίζει και στο τέλος όλοι θερίζουν όσα έσπειραν.

Δούλεψε με ανθρώπους που έχουν τους ίδιους σκοπούς με σένα και είναι διψασμένοι να κερδίζουν. Πίστεψέ στον εαυτό σου όταν όλοι είναι εναντίον σου. Αν το θες μπορείς να το κάνεις. Απλά κάνε το με αγάπη και δώσε ό,τι καλύτερο».