Οι σκέψεις του Μαρτίνς για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Βόλο

Ο Βρουσάι επιβραβεύεται για την έως τώρα εικόνα του και θα παίξει βασικός στο ματς του Ολυμπιακού με τον Βόλο (5/12, 19.30). Στην ενδεκάδα και ο Ντρέγκερ με τον Βινάγκρε.

Οι σκέψεις του Μαρτίνς για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Βόλο

Ο Πέδρο Μαρτίνς με τις επιλογές που έκανε στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Βόλο (5/12, 19.30), έδειξε ότι έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του και την Πόρτο. Δεν υπάρχει άλλωστε άλλη εξήγηση για την απόφασή του να αφήσει εκτός τους Ραφίνια και Εμβιλά.

Επιβεβλημένος βέβαια ήταν ο αποκλεισμός τους, γιατί είχαν τραβήξει πολύ μεγάλο κουπί το τελευταίο διάστημα και έπρεπε επειγόντως να πάρουν ανάσες.

Μάλιστα, έχοντας και βάθος στο ρόστερ του, παιχνίδια όπως αυτό με τον Βόλο τού δίνει τη δυνατότητα να κάνει ένα μίνι «ροτέισον». Τη θέση του Ραφίνια λοιπόν θα πάρει ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ, ο οποίος να θυμίσουμε είχε ξεκινήσει τόσο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όσο και με την Μάντσεστερ Σίτι στο Καραϊσκάκη.

Στη δε θέση του Εμβιλά, η δοκιμή που έκανε ο Μαρτίνς, περισσότερο «έδειξε» τους Καμαρά και Μπουχαλάκη δίδυμο στα χαφ στο 4-2-3-1 και λιγότερο τον Πέπε. Καλό όμως είναι να περιμένουμε έως και δύο ώρες πριν από τη σέντρα, όταν θα ανακοινωθεί η ενδεκάδα στους ποδοσφαιριστές από τον Πορτογάλο.

Κατά τ’ άλλα, θέση στο αρχικό σχήμα φαίνεται ότι θα βρει και ο Βινάγκρε αντί του Χολέμπας, αλλά και ο Μπα αντί του Σισέ.

Ο Βρουσάι θα επιβραβευτεί για την παρουσία του κόντρα σε Άρη και Μαρσέιγ και όλα δείχνουν ότι θα πάρει φανέλα βασικού.

Επίσης, ο Μαρτίνς θέλει να δει και αύριο (5/12) τον Φορτούνη στον Ρέντη και προτού πάει η αποστολή στο Καραϊσκάκη, για το αν θα τον ρίξει από την αρχή στη μάχη ή όχι. Ειδάλλως, αν τον κρατήσει στον πάγκο, τότε θα επιστρατευτεί ο Τιάγκο Σίλβα.

Εν ολίγοις, η πιθανή ενδεκάδα εναντίον του Βόλου είναι με Σα, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Μπα, Βινάγκρε, Μπουχαλάκης, Καμαρά (Πέπε), Βρουσάι, Μασούρας, Φορτούνης (Τιάγκο Σίλβα) και Ελ Αραμπί.