Ολυμπιακός: Σταματάει το μεγάλο σερί του Εμβιλά

Ένα πολύ μεγάλο σερί του Γιαν Εμβιλά θα σταματήσει στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Βόλο για το πρωτάθλημα.

Ολυμπιακός: Σταματάει το μεγάλο σερί του Εμβιλά

Ένας από τους πιο κομβικούς ποδοσφαιριστές του φετινού Ολυμπιακού είναι ο Γιαν Εμβιλά. Ο Γάλλος χαφ είναι ό,τι σημαντικότερο για την ομάδα του Πειραιά και η αναμέτρηση με τον Βόλο θα είναι η πρώτη που ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα τον έχει στη διάθεση του.

Ολυμπιακός: Εκτός αποστολής Εμβιλά και Ραφίνια

Το βράδυ του Σαββάτου θα μπει ένα τέλος σε ένα τρομερό σερί που έτρεχε μέχρι τώρα ο 30χρονος χαφ. Συγκεκριμένα είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού που δεν έχει χάσει ούτε ένα ματς από το ξεκίνημα της σεζόν. Ο Εμβιλά έχει παίξει σε όλα τα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα η ομάδα του Πειραιά σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Δεν ξεκίνησε βασικός στο εντός έδρας ματς με την Ομόνοια, αλλά μπήκε για 14 λεπτά. Βασικός δεν έπαιξε με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά με το 0-0 να μην αλλάζει μπήκε στην επανάληψη και έπαιξε 45 λεπτά. Το ίδιο έγινε και με τον ΠΑΣ Γιάννινα όταν ο Πέδρο Μαρτίνς τον έβαλε στο παιχνίδι στο ξεκίνημα της επανάληψη και με την ομάδα του Πειραιά να είναι πίσω στο σκορ με 1-0. Και στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα έμεινε στον πάγκο στην αρχή, αλλά πέρασε στο γήπεδο στο 40' όταν αντικατέστησε τον Μπουχαλάκη που ένιωσε ενόχληση.

Ακόμη δηλαδή και στα ματς που ο Μαρτίνς δεν τον έβαλε βασικό, τον είχε στον πάγκο και τελικά χρειάστηκε να τον χρησιμοποιήσει. Η αναμέτρηση με το Βόλο θα είναι η πρώτη που ο Γιαν Εμβιλά δεν θα υπάρχει ούτε στον πάγκο και είναι λογικό, διότι με ένα τόσο μεγάλο σερί αγώνων χρειαζόταν οπωσδήποτε ανάσες και ενόψει της αναμέτρησης με την Πόρτο.