Ολυμπιακός: Εκτός αποστολής Εμβιλά και Ραφίνια

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Βόλο και ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής τους Εμβιλά, Ραφίνια.

Ολυμπιακός: Εκτός αποστολής Εμβιλά και Ραφίνια

Λίγες ημέρες πριν τον "τελικό" με την Πόρτο ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Βόλο για τη Super League, μία ομάδα που είναι αήττητη εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα. Για την ομάδα του Πειραιά μπορεί να είναι όλα τα λεφτά η αναμέτρηση με τους "Δράκους", αλλά και το ματς με το συγκρότημα της Μαγνησίας είναι εξίσου σημαντικό.

Χασάν, Μπρούνο: Επιπλοκές λόγω Covid-19, επιστροφή το 2021

Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον Βόλο με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε να αφήσει εκτός αποστολής τον Εμβιλά και τον Ραφίνια. Στο πλαίσιο του rotation οι δύο ποδοσφαιριστές που έχουν καταπονηθεί αρκετά έμειναν εκτός για να πάρουν ανάσες.

Φυσικά εκτός είναι οι Μπρούνο, Χασάν που θα χρειαστούν ακόμα ένα μήνα για να επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση, αλλά και ο Ματιέ Βαλμπουενά που έχει υποστεί θλάση και έχει μπροστά του δρόμο για να επιστρέψει στη δράση. Εκτός έμεινε και ο Μπρούμα ο οποίος παραμένει τραυματίας.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τον Βόλο και σε αυτή έχουν συμπεριληφθεί οι:

Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ντρέγκερ, Μπα, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Σισέ, Βινάγκρε, Χολέμπας, Ανδρούτσος, Πέπε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Φορτούνης, Λοβέρα, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι, Κάιπερς, Σουντανί, Ελ Αραμπί.