ΑΕΛ: Τέλος και ο Τόρζε

Μετά τον Αλί Γκαζάλ, ήρθε και το «διαζύγιο» με τον Τόρζε. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε σήμερα (4/12) το τέλος της συνεργασίας της με τον Ρουμάνο άσο.

ΑΕΛ: Τέλος και ο Τόρζε

Τέλος και ο Γκάμπριελ Τόρζε από την ΑΕΛ. Ο Ρουμάνος ακολούθησε τον δρόμο του Αιγύπτιου, Αλί Γκαζάλ, ο οποίος από την Πέμπτη αποτελεί παρελθόν για την ομάδα της Λάρισας.

Σήμερα (4/12) είχαμε την ανακοίνωση για το τέλος της συνεργασίας των «βυσσινί» με τον έμπειρο Ρουμάνο, Τόρζε.

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου με τον Andrei Gabriel Torje, τον οποίο ευχαριστούμε για την συνεργασία και του ευχόμαστε να έχει υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΛ για το...διαζύγιο με τον 31χρονο ποδοσφαιριστή.

Παρελθόν από την ΑΕΛ ο Αλί Γκαζάλ

Ο Τόρζε αποκτήθηκε από την ΑΕΛ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο του 2020 και είχε συμβόλαιο μέχρι και το καλοκαίρι του 2021. Πρόβαλε και έπαιξε σε 17 αναμετρήσεις, έχοντας δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Να σημειώσουμε πως στα μέσα Οκτωβρίου, ο Ρουμάνος Γκάμπριελ Τόρζε είχε ανακοινωθεί πως είναι ο δεύτερος αρχηγός της ομάδας της Λάρισας, με πρώτο τον Μιλοσάβλιεβιτς.

Τελικά ο Ρουμάνος άσος πριν ακόμη ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΛ και αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, πιθανότατα εκτός Ελλάδας.