Παρελθόν από την ΑΕΛ ο Αλί Γκαζάλ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ γνωστοποίησε με επίσημη ανακοίνωσή της την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Αιγύπτιο μέσο Αλί Γκαζάλ.

Παρελθόν από την ΑΕΛ ο Αλί Γκαζάλ

Σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής «στέγης» βρίσκεται πλέον ο Αλί Γκαζάλ, καθώς η διοίκηση της ΑΕΛ αποφάσισε να ολοκληρώσει την συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή.

Σε επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος γνωστοποίησε πως ο Αιγύπτιος μέσος ολοκλήρωσε την πορεία του στην ομάδα και έλυσε το συμβόλαιό του, μία μόλις ημέρα μετά την ήττα την εντός έδρας ήττα (0-3) των «βυσσινί» από τον Άρη, σε εξ' αναβολής αναμέτρηση της 6ης αγωνιστική της Super League Interwetten.

Ο Αλί Γκαζάλ αποκτήθηκε από την ομάδα της Θεσσαλίας μόλις τον περασμένο Γενάρη και στο διάστημα της πορείας του στον σύλλογο δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες. Το αποτέλεσμα ήταν να πραγματοποιήσει μόλις 15 συμμετοχές στους «βυσσινί».

Επιπρόσθετα, φήμες θέλουν την ομάδα της Λάρισας να ετοιμάζεται να ανακοινώσει και άλλα «διαζύγια», αφού αυτό με τον Αιγύπτιο μέσο Αλί Γκαζάλ δεν θα είναι το μοναδικό. Συγκεκριμένα, την… πόρτα της εξόδου από τον σύλλογο εκτιμάται ότι θα δει και ο Γκάμπριελ Τόρζε, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι επίσημο για το μέλλον του τελευταίου στους «βυσσινί».

Η επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΛ για τον Γκαζάλ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου της με τον διεθνή Αιγύπτιο Aly Ahmed Aly Mohamed (Aly Ghazal), τον οποίο ευχαριστούμε για τη συνεργασία μας και του ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του».