Βόλος: Αήττητος μακριά από το Πανθεσσαλικό

Ο Βόλος αντιμετωπίζει το Σάββατο (5/12, 19.30) τον πρωτοπόρο και νταμπλούχο Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Οι Θεσσαλοί τη φετινή σεζόν είναι αήττητοι στα εκτός έδρας παιχνίδια που έχουν δώσει!

Βόλος: Αήττητος μακριά από το Πανθεσσαλικό

Αήττητος είναι φέτος, στα παιχνίδια που έχει δώσει μακριά από το Πανθεσσαλικό Στάδιο ο Βόλος. Η ομάδα το Άνχελ Λόπεθ αύριο Σάββατο (19.30) κοντράρεται με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», σαφώς στον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα της σεζόν, απέναντι στους νταμπλούχους Ελλάδας.

Οι Βολιώτες μέχρι σήμερα σε τέσσερα παιχνίδια μακριά από τη Μαγνησία είναι αήττητοι, μετρώντας δυο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες.

Βόλος: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό (pic)

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ο Βόλος κέρδισε εκτός έδρας 2-0 τον Ατρόμητο, σε έναν αγώνα όπου είχε αρκετά καλή απόδοση και φυσικά εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως οι γηπεδούχοι έπαιζαν με δέκα λόγω της αποβολής του Ρισβάνη.

Ο Βόλος έχει κερδίσει ακόμη στη Λαμία (2-1) και ακολούθησαν οι δυο ισοπαλίες θρίλερ με Παναθηναϊκό και Απόλλωνα Σμύρνης.

Στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, είχε ισοφαρίσει ο Μπαρτόλο στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ενώ και στη Ριζούπολη την περασμένη Δευτέρα στον εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο ίδιο λεπτό (92’) ο Κολόμπο μετά την πάσα του Μπαρτόλο έγραψε το 3-3.

Έτσι ο Βόλος παρέμεινε αήττητος στιςεκτός έδρας αναμετρήσεις του για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.