Βόλος: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό (pic)

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Βόλου για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό αύριο (5/12, 19.30) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Η αποστολή των Θεσσαλών.

Βόλος: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό (pic)

Είκοσι ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Βόλου για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο τεχνικός της ομάδας του Βόλου, Άνχελ Λόπεθ σε σχέση με τιςπροηγούμενες αναμετρήσεις μετράει επιστροφές και θα έχει περισσότερες λύσεις.

Οι Ζαν Μπαριέντος, Σαλβαδόρ Σάντσες, εξέτισαν την ποινή τους στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη την περασμένη Δευτέρα και είναι κανονικά στην αποστολή όπως και ο δεξιός ακραίος αμυντικός, Αντώνης Ντεντάκης.

Εκτός είναι για ακόμη μια αγωνιστική ο έτερος δεξιός ακραίος αμυντικός της ομάδας Σέρτζιο Τέκιο, καθώς βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας. Τραυματίες είναι οι Τάσος Τσοκάνης και Τάσος Κρητικός, οι οποίοι και είναι εκτός αποστολής.

Στους απόντες και ο Ίκερ Γκουαροτσένα, ο οποίος ως γνωστόν, έπαψε να προπονείται με την ομάδα μετά και τον εντός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ πριν από δυο εβδομάδες περίπου.

Αναλυτικά η αποστολή του Βόλου για τον αγώνα του Σαββάτου (5/12) με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»: Γκαραβέλης, Κλέιμαν, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Δουβίκας, Κιάκος, Μήτογλου, Μπάλλας, Ριένστρα, Φερράρι, Γέντρισεκ, Μπαριέντος, Μπαρτόλο, Μαρτίνες, Σάντσες, Κολόμπο, Νίνης, Λογαράς, Περέα, Ουάρντα.