ΟΦΗ: Χωρίς επτά παίκτες, ενόψει Απόλλωνα

Δίχως επτά παίκτες κάνει τα πλάνα του ο Γιώργος Σίμος για το εντός έδρας ματς του ΟΦΗ κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης

ΟΦΗ: Χωρίς επτά παίκτες, ενόψει Απόλλωνα

Δεν υπήρξε ευχάριστο νέο από την σημερινή προπόνηση του ΟΦΗ ενόψει του εντός έδρας ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, όπου οι Κρητικοί στοχεύουν στην τρίτη συνεχόμενη νίκη. Αν και θα μπορούσε να εκληφθεί ως ευχάριστη είδηση το γεγονός όπως δεν μπήκε και άλλος ποδοσφαιριστής στη μακρά λίστα τραυματιών της ομάδας του Ηρακλείου.

Ο Ναζαρένο Σολίς που χθες ανέβασε ρυθμούς, δεν μπόρεσε τελικά να βγάλει ούτε το σημερινό πρόγραμμα και προτιμήθηκε να συνεχίσει συντηρητικά. Η εξέλιξη αυτή δυσκολεύει σημαντικά την ένταξή του στο πλάνο του Γιώργου Σίμου για την συνάντηση της επόμενης Κυριακής στο «Γεντί Κουλέ». Ο κόουτς των μαυρόασπρων, άλλωστε, δεν προτίθεται να πάρει το παραμικρό ρίσκο σε σχέση με επάνοδο παίκτη του στην αγωνιστική δράση, έπειτα από τραυματισμό.

Από εκεί και πέρα, ο Τζόναθαν ντε Γκουζμάν, Φελίπε Σόουζα, Νίκος Μαρινάκης, έκαναν θεραπεία και οι Ρικάρντο Βαζ, Κοσμάς Τσιλιανίδης και Αντίλ Ναμπί συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης. Συνολικά επτά παίκτες που άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο θα μπορούσε να έχει θέση στην ενδεκάδα των Κρητικών παραμένουν για μια ακόμα εβδομάδα στα πιτς, περιορίζοντας τις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας.