Παναθηναϊκός: Αμφίβολος ο Κουρμπέλης, ενόψει ΑΕΚ

Ούτε σήμερα προπονήθηκε ο Δημήτρης Κουρμπέλης, θέτοντας εν αμφιβόλω τη συμμετοχή του στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ

Παναθηναϊκός: Αμφίβολος ο Κουρμπέλης, ενόψει ΑΕΚ

Ανησυχητικά είναι τα νέα από το στρατόπεδο του Παναθηναϊκού ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ, σε ότι έχει να κάνει με την κατάσταση της αποθεραπείας του Δημήτρη Κουρμπέλη. Ο αρχηγός των πράσινων που επιβαρύνθηκε από συνεχόμενα ματς με την ομάδα του και την Εθνική, δεν αισθάνεται έτοιμος να μπει στη μάχη και έμεινε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα στα «πιτς».

Προφανώς, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού θα κάνει την προσπάθεια για να ανεβάσει ρυθμούς και να τεθεί στη διάθεση του Λάζλο Μπόλονι για το ματς της επόμενης Κυριακής στο ΟΑΚΑ. Οι επόμενες ημέρες θα κρίνουν το αν είναι σε θέση να αγωνιστεί στο 100%, οπότε και θα πάρει το ΟΚ από το ιατρικό επιτελείο.

Εκτός πλάνων από το επερχόμενο ντέρμπι έχουν ήδη τεθεί οι Χατζηθεοδωρίδης και Σαβιέρ που ακολουθούν θεραπείες. Στον αντίποδα, απόλυτα έτοιμος είναι ο Χατζηγιοβάνης που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του και είναι πλέον στην ευχέρεια του Μπόλονι το αν θα τον επαναφέρει στην ενδεκάδα.