Ροντρίγκο Κολόμπο: Το έχει ξανακάνει ο Αργεντινός αμυντικός του Βόλου! (vid)

Ο Ροντρίγκο Κολόμπο είναι από το βράδυ της Δευτέρας το κεντρικό πρόσωπο στην ομάδα του Βόλου. Ο Αργεντινός αμυντικός, ο οποίος ισοφάρισε στο 92’ τον Απόλλωνα Σμύρνης (3-3) έχει ξανακάνει κάτι παρόμοιο στην πατρίδα του πριν από τέσσερα χρόνια!

Ροντρίγκο Κολόμπο: Το έχει ξανακάνει ο Αργεντινός αμυντικός του Βόλου! (vid)

Ροντρίγκο Κολόμπο. Αναμφίβολα ένα από τα πρόσωπα της 10ης αγωνιστικής, μαζί φυσικά με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη του Ολυμπιακού. Ο κεντρικός αμυντικός του Βόλου ήταν εκείνος που…ξέρανε τον Απόλλωνα Σμύρνης το βράδυ της Δευτέρας στη Ριζούπολη στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της αγωνιστικής, σημειώνοντας το 3-3 στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων σε μια επική επιστροφή αφού οι Θεσσαλοί στο 59’ ήταν πίσω στο σκορ με 3-0!

Το εντυπωσιακό είναι πως ο Κολόμπο πριν από τέσσερα χρόνια, είχε σκοράρει και πάλι στο τέλος ενός αγώνα που είχε την ίδια εξέλιξη με αυτή της αναμέτρησης της Δευτέρας στη Ριζούπολη που το 3-0 έγινε 3-3.

Στις 3 Ιουνίου 2016 για το Κύπελλο Αργεντινή, η Ατλέτικο Ραφαέλα όπου και έπαιζε ο Κολόμπο υποδεχόταν την Φέρολ Καρίλ Οέστε.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 2-0 με γκολ στο 43’ και στο 64’ και ήταν μια ανάσα από την πρόκριση. Η Ατλέτικο Ραφαέλα και ο Κολόμπο όμως είχαν διαφορετική άποψη.

Στο 85’ οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-1 και στις καθυστερήσεις από μια στημένη φάση, ο Κολόμπο με κεφαλιά έγραψε το 2-2, με την ομάδα του τελικά να παίρνει την πρόκριση στα πέναλτι!