ΑΕΚ: Σενάρια ανταλλαγής με Άντερλεχτ για Χνιντ και Βράνιες

Δημοσιεύματα από Τυνησία και Βέλγιο κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Άντερλεχτ για τον Νασίμ Χνιντ και βάζουν μέσα στα… ανταλλάγματα και τον Όγκνιεν Βράνιες που αποτελεί ξένο σώμα.

ΑΕΚ: Σενάρια ανταλλαγής με Άντερλεχτ για Χνιντ και Βράνιες

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που ο μάνατζερ του Νασίμ Χνιντ με δηλώσεις του ανέφερε πως ο πελάτης του θέλει να φύγει από την ΑΕΚ, καθώς είναι δυσαρεστημένος με τον χρόνο συμμετοχής που έχει στο Europa League και έρχονται δύο δημοσιεύματα για να «επιβεβαιώσουν» πως αυτές τις δηλώσεις μόνο τυχαία δεν της έκανε και μόνο πίεση στην ΑΕΚ δεν ήταν, όπως της είχαν «μεταφράσει» οι «κιτρινόμαυροι».

Δημοσιεύματα από Τυνησία και Βέλγιο, αναφέρουν λοιπόν πως υπάρχει πιθανότητα να γίνει ανταλλαγή ο Χνιντ και να πάει στην Άντερλεχτ με τον Βράβιες να ακολουθεί το ανάποδο δρομολόγιο.

Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «Ettachkila» της Τυνησίας αναφέρει: «Η Αντερλεχτ ενδιαφέρεται για τον κεντρικό αμυντικό της ΑΕΚ, Νασίμ Χνιντ. Το στυλ του Τυνήσιου αρέσει στον Βινσέντ Κομπανί, τον προπονητή της βελγικής ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκονται σε εξέλιξη, ώστε να βρεθεί μία κοινή λύση».

Η βελγική «voetbalnieuws» από την πλευρά της συμπληρώνει: «Από την Τυνησία υπάρχει μία φήμη ότι η Αντερλεχτ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ για τον Νασίμ Χνιντ. Ειναι ένας κεντρικός αμυντικός που αγωνίζεται αρκετές φορές ως βασικός στην ΑΕΚ. Η Αντερλεχτ μπορεί να βάλει τον Ογκνιεν Βράνιες στη συμφωνία, ο οποίος πρέπει να φύγει από τις Βρυξέλλες και θα μπορούσε να επιστρέψει στην ΑΕΚ.

Ο Χνιντ που είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό στις αρχές του μήνα είναι ένας ψηλός αμυντικός. Ο ατζέντης του ενημέρωσε πριν από λίγες ημέρες πως υπάρχουν προσφορές από Ρωσία, Βέλγιο και Ιταλία. Η Ντιζόν και η Λοριέντ παρακολουθούν επίσης στενά την περίπτωση του.

Ο Χνιντ που αποκτήθηκε από την Σφάξιεν έναντι 620χιλ ευρώ το περασμένο καλοκαίρι δήλωσε πως επίσης θέλει να αποχωρήσει από τον σύλλογο. Λέει ότι δεν είναι ικανοποιημένος γιατί δεν παίζει πολύ στο Europa League, επίσης δεν αισθάνεται καλά στα αποδυτήρια, καθώς υπήρχαν προβλήματα. Η μεταγραφή του Χνιντ είναι λίγο περίεργη, διότι η Αντερλεχτ έχει ήδη τέσσερις αμυντικούς, τον Μιάζγκα, τον Λούκασεν, τον Σαρντέλα και τον Κάνο».