Ράσταβατς: «Κλείσαμε την ΑΕΚ στην περιοχή της»

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Μίλαν Ράσταβατς μετά το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε στα λάθη της ομάδας του και το γεγονός πως θα μπορούσε να πάρει κάτι από τον αποψινό αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ.

Ράσταβατς: «Κλείσαμε την ΑΕΚ στην περιοχή της»

Ο Σέρβος τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Μίλαν Ράσταβατς είπε στην κάμερα της Nova πως σε αυτό το κομμάτι της σεζόν οι Αρκάδες πρέπει να βρουν την τέλεια ισορροπία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σέρβου τεχνικού:

Για το ματς με την ΑΕΚ:

«Ο Αστέρας Τρίπολης θα μπορούσε να πάρει κάποιους βαθμούς όμως κάναμε λάθη και δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας μπροστά από την εστία της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ πήγε πολύ καλά. Πολύ καλύτερα σε σύγκριση με άλλα ματς. Για εμάς δεν πήγαν καλά, πολλά πράγματα. Στο δεύτερο ημίχρονο κατέβασε ρυθμό η ΑΕΚ και εμείς ήμασταν καλύτεροι. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μου άρεσαν στον Αστέρα σήμερα. Μου άρεσε η θέληση μας και το γεγονός ότι κλείσαμε την ΑΕΚ στην περιοχή της».

Καρέρα: «Μας έλειψε λίγη αγριάδα»

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ:

«Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολo, έτσι θα είναι και αυτό με τον ΠΑΟΚ».

Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ 1-2: Αντέδρασε μετά τα …ζόρια με τη Ζόρια (highlights)!

Για το ροτέισον:

«Είμαστε στο στάδιο που πρέπει να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες και να ετοιμάσουμε κάποιους άλλους ενόψει της συνέχειας. Υπάρχει ρίσκο όμως πρέπει να βρούμε την τέλεια ισορροπία και να προστατεύσουμε τους παίκτες μας από τραυματισμούς».