Καρέρα: «Μας έλειψε λίγη αγριάδα»

Στο καλό πρώτο ημίχρονο και στο γεγονός πως δεν εμφανίστηκε «αγριεμένη» στάθηκε με δηλώσεις του ο Μάσιμο Καρέρα μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Αστέρα Τρίπολης με 2-1

Καρέρα: «Μας έλειψε λίγη αγριάδα»

Το εμπόδιο του Αστέρα στην Τρίπολη ξεπέρασε με 2-1 η ΑΕΚ για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι «κιτρινόμαυροι» επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα και έπιασαν τον Άρη στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ 1-2: Αντέδρασε μετά τα …ζόρια με τη Ζόρια!

Μετά το τέλος του αγώνα ο Μάσιμο Κάρερα αναφέρθηκε στο παιχνίδι, τονίζοντας πως οι παίκτες του δεν έδειξαν την απαιτούμενη επιθετικότητα.

Super League 1: Μόνος δεύτερος ο ΠΑΟΚ, έπιασε τον Άρη η ΑΕΚ (αποτελέσματα, βαθμολογία)

Συγκεκριμένα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ:

Για τον αγώνα: «Θεωρώ ότι κάναμε έναν μεγάλο αγώνα, απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πολλές ευκαιρίες και δυστυχώς δεν τις κάναμε γκολ και το πέτυχε ο αντίπαλος. Συμβαίνει αυτό στο ποδόσφαιρο. Μας έβαλαν δύσκολα. Αλλά ήμασταν πολύ καλοί και στο δεύτερο ημίχρονο. Πιέσαμε ψηλά και τελικά πήραμε τη νίκη».

Για το γεγονός πως δεν σκόραρε η ομάδα του και άλλο γκολ στο πρώτο ημίχρονο: «Μας έλλειψε λίγη… κακία, λίγο επιθετικότητα στο τέρμα. Αυτό νομίζω ότι μας λείπει. Λίγη αγριάδα για να σκοράρεις».

Για τον αλτρουισμό που υπήρξε: «Όταν έχεις την ευκαιρία πρέπει να σκοράρεις. Δεν ξέρω αν ήταν θέμα αλτρουισμού. Όταν έχεις την ευκαιρία, πρέπει να έχεις την κακία να σκοράρεις».

Για τη φρεσκάδα μετά την διακοπή: «Όχι αυτό είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς καθημερινά, ώστε να φτάσουν οι παίκτες στο τέλειο αποτέλεσμα».