Απόλλων Σμύρνης: Στην αποστολή Σλίβκα και Ντάουντα

Με όλα τα όπλα στην αποστολή θα υποδεχθεί αύριο στη Ριζούπολη ο Απόλλωνας Σμύρνης τον Βόλο

Απόλλων Σμύρνης: Στην αποστολή Σλίβκα και Ντάουντα

Για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν ο Απόλλωνας Σμύρνης θα παραταχθεί σε αγώνα με όλους τους παίκτες στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Εν προκειμένω στην αυριανή (30/11-19.30) συνάντηση με τον Βόλο, που ολοκληρώνει την δέκατη αγωνιστική στη Super League 1.

Ο προπονητής Γιώργος Παράσχος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει στον Σλίβκα και στον Ντάουντα που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και έτσι η «ελαφρά ταξιαρχία» θα προελάσει με όλα τα όπλα στη διάθεσή της. Ακόμα και ο Θανάσης Καραγκούνης συμπεριλήφθηκε στους 20 από τους οποίους θα κάνει ο έμπειρος κόουτς την τελική επιλογή λίγο πριν την έναρξη του ματς.

Από την πλευρά της διοίκησης του Απόλλωνα γνωστοποιήθηκε πως όλα τα τεστ κορονοϊου που έγιναν ενόψει του ματς με τον Βόλο ήταν αρνητικά, οπότε δεν προκύπτει το παραμικρό απρόοπτο σε σχέση με την αποστολή που επέλεξε ο Παράσχος και την αποτελούν οι: Κότσαρης, Βέρχουλστ, Μπρούσιτς, Χουχούμης, Λισγάρα, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδη, Κολ, Ιωαννίδης, Μπεντινέλι, Σλίβκα, Φερνάντεθ, Ρώσση, Τσαμπούρης, Τσιλούλης, Μουνιέ, Ντάουντα, Φατιόν, Κιτόκο, Καραγκούνης.