Παναθηναϊκός: Με Βιγιαφάνιες βασικό για πρώτη φορά (pic)

Ο Λάζλο Μπόλονι αποφάσισε να ξεκινήσει στην ενδεκάδα τον Λούκας Βιγιαφάνιες και να διατηρήσει τους Καρλίτος- Μακέντα δίδυμο στην επίθεση κόντρα στον Παναιτωλικό

Παναθηναϊκός: Με Βιγιαφάνιες βασικό για πρώτη φορά (pic)

Με τον Λούκας Βιγιαφάνιες βασικό για πρώτη φορά θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός σε λίγη ώρα απέναντι στον Παναιτωλικό για τη 10η αγωνιστική της Super League στο ΟΑΚΑ.

Ο Λάζλο Μπόλονι για άλλο ένα ματς «κατεβάζει» τον Παναθηναϊκό με σύστημα 4-4-2 και τον Αργεντινό, ο οποίος επιστρέφει για πρώτη φορά στην ενδεκάδα του «τριφυλλιού» μετά από 2 χρόνια και 10 μήνες.

Έτσι λοιπόν τερματοφύλακας θα είναι ο Σωκράτης Διούδης, στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά θα είναι οι Ζαγαρίτης, Πούγγουρας, Σένκεφελντ, Σάντσες. Στο κέντρο θα παίξουν οι Αλεξανδρόπουλος - Μαουρίσιο, στα δεξιά θα αγωνιστεί ο Βιγιαφάνιες και στα αριστερά ο Αϊτόρ.

Δίδυμο στην επίθεση θα είναι για άλλο ένα ματς ο Καρλίτος με τον Μακέντα.

Θυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει σήμερα τους Κουρμπέλη και Χατζηγιοβάννη.

Ο πρώτος δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς του και ο Μπόλονι αποφάσισε να τον ξεκουράσει ενόψει των δύο ντέρμπι με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ που ακολουθούν.

Ο δεύτερος ενώ είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή ένιωσε ενοχλήσεις στον ορθό μηριαίο μυ και αποφασίστηκε να μην συμπεριληφθεί στα πλάνα για την αναμέτρηση με τους Αγρινιώτες, ώστε να μην υπάρξει πιο σοβαρός τραυματισμός.