Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης έχει ξαναβάλει δυο γκολ, στην Αγγλία με τη Νότιγχαμ! (vid)

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης σημείωσε απόψε και τα δυο γκολ της νίκης 2-1 του Ολυμπιακού επί του Άρη. Για τον διεθνή μέσο δεν είναι η πρώτη φορά που σκοράρει δυο γκολ σε έναν αγώνα. Το έκανε και στη Νότιγχαμ.

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης έχει ξαναβάλει δυο γκολ, στην Αγγλία με τη Νότιγχαμ! (vid)

Ο διεθνής μέσος του Ολυμπιακού, Ανδρέας Μπουχαλάκης ήταν απόψε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» όλα τα λεφτά για τον Ολυμπιακό. Ο άσος των νταμπλούχων Ελλάδας σημείωσε και τα δυο γκολ της νίκης και έκανε ρεκόρ με τη φανέλα της ομάδας του μεγάλου λιμανιού, αφού ποτέ στο παρελθόν δεν είχε σκοράρει δυο φορές σε έναν αγώνα παίζοντας για τον Ολυμπιακό.

Τα highlights του Άρης - Ολυμπιακός 1-2 (vid)

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μέσα σε 18 λεπτά σκόραρε δυο φορές απέναντι στην ομάδα του Άκη Μάντζιου, πετυχαίνοντας σε ένα βράδυ, όσα γκολ είχε πετύχει την τελευταία διετία με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα.

Μπουχαλάκης: «Δεν ασχολούμαι με το τι λένε, κάνω τη δουλειά μου»

Ο Μπουχαλάκης είχε κλείσει την περσινή σεζόν με ένα γκολ στο πρωτάθλημα, με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, ενώ ένα τέρμα είχε σκοράρει και στην Super League της σεζόν 2018-19 στο 2-1 επί του Ατρόμητου.

Εκείνη τη σεζόν είχε ένα ακόμη στην Ευρώπη, στην αναμέτρηση με την Μπέρνλι στη νίκη με 3-1 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 23 Αυγούστου 2018.

Άρης - Ολυμπιακός: To γκολ του Μπουχαλάκη (vid)

Ο Κρητικός μέσος σκόραρε για πρώτη φορά δύο γκολ στο ίδιο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όμως το έχει ξανακάνει άλλη μία φορά με την φανέλα της Νότιγχαμ, όταν στις 12 Αυγούστου του 2017 είχε πετύχει δύο γκολ στο 3-4 της Φόρεστ επί της Μπρέντφορντ στα γήπεδα της Αγγλίας.

Κριτική παικτών: Κορυφαίος ο Φορτούνης, εύστοχος ο Μπουχαλάκης

Με τον Ολυμπιακό έχει ένα γκολ και στο Κύπελλο Ελλάδας τη σεζόν 2014-15 σε ένα 8-0 με αντίπαλο τον Τύρναβο ενώ και με τον Εργοτέλη, όταν έπαιζε στην Β’ Εθνική αλλά και στην Super League είχε συνολικά επτά γκολ αλλά ποτέ δεν είχε σκοράρει δύο σε έναν επίσημο αγώνα.

Τα δύο γκολ που είχε σημειώσει με τη φανέλα της Νότιγχαμ Φόρεστ: