Άρης – Ολυμπιακός 1-2: Κριτική παικτών: Κορυφαίος ο Φορτούνης, εύστοχος ο Μπουχαλάκης

Ο Κώστας Φορτούνης ξεχώριζε σαν τη «μύγα μες στο γάλα» όσο άντεξε, ο Μπουχαλάκης επίσης ήταν εκ των κορυφαίων, ενώ «μαμούνι» αποδείχθηκε ο Βρουσάι στο μικρό διάστημα που αγωνίστηκαν.

Άρης – Ολυμπιακός 1-2: Κριτική παικτών: Κορυφαίος ο Φορτούνης, εύστοχος ο Μπουχαλάκης

ΣΑ: Δεν έφερε καμία ευθύνη στο γκολ του Άρη, ενώ σε γενικές γραμμές όσες φορές χρειάστηκε να φωνάξει «παρών» ήταν εκεί που έπρεπε.

ΡΑΦΙΝΙΑ: Ο Βραζιλιάνος το έζησε πολύ έντονα το παιχνίδι. Μπορεί να ήταν «μέσα» στη φάση του 1-2, αλλά δεν ήταν σε καμία περίπτωση κακός. Έδωσε πολλές μονομαχίες, βγήκε κερδισμένος σε αρκετές εξ αυτών, αλλά δεν βοήθησε τόσο πολύ στο επιθετικό κομμάτι.

ΣΕΜΕΔΟ: Μαζί με τον Σισέ αντιμετώπισαν ένα πρόβλημα με την «αεροπορία» του Άρη στις στατικές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, αλλά τις περισσότερες φορές «καθάρισε» όποιες προϋποθέσεις πήγαν να δημιουργηθούν από το δικό του πεδίο δράσης.

ΣΙΣΕ: Και κρύο, και ζέστη. Και πολλές καλές στιγμές, αλλά και ορισμένες επιπόλαιες ενέργειες. Στο τέλος πάντως όταν χρειάστηκε να απομακρύνει κάποιες μπαλιές των παικτών του Άρη, ήταν εκεί που έπρεπε.

ΧΟΛΕΜΠΑΣ: Τον είχαν βάλει στο «σημάδι» ο Μάντζιος με τους συνεργάτες του και μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις να ταλαιπωρήθηκε από τον Μπρούνο Γκάμα, αλλά η συνολική του εικόνα ήταν θετική ανασταλτικά. Δεν βοήθησε όσο θα ήθελε και ο ίδιος επιθετικά.

ΕΜΒΙΛΑ: Δεν ήταν ο Εμβιλά των προηγούμενων αγώνων, όμως, δέσποζε η παρουσία του στα χαφ ακόμα και σε μία μέρα που δεν ήταν τόσο καλός όσο σε άλλα ματς.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Πέτυχε δύο γκολ που είχε να το κάνει από την εποχή που έπαιζε στην Νότιγχαμ Φόρεστ, είχε κι άλλες καλές στιγμές και σίγουρα ήταν από τα πιο «γεμάτα» παιχνίδια που έχει κάνει με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

ΚΑΜΑΡΑ: Έτρεξε αρκετά, κάλυψε πολλά χιλιόμετρα, ίσως θα μπορούσε να έχει κάποιες καλύτερες επιλογές στην τελική πάσα, όμως, το σημαντικό είναι ότι ο Αφρικανός έχει αρχίσει σιγά-σιγά να βρίσκει τα πατήματά του μετά την περιπέτεια που πέρασε με τον κορονοϊό.

ΛΟΒΕΡΑ: Σε ρηχά νερά ο Αργεντινός, βοήθησε ελάχιστα στο επιθετικό κομμάτι. Ουσιαστικά έχει να θυμάται μόνο την προσποίηση που έκανε στη φάση του 0-2, μετά τη σέντρα του Φορτούνη που κατέληξε στον Μπουχαλάκη. Λίγα πράγματα ο Λοβέρα με λίγα λόγια.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Τα έκανε όλα όσο άντεξε. Είχε δύο ασίστ, αν και το πρώτο γκολ του το… έκλεψε ο Μπουχαλάκης, ενώ έδωσε πολλές βοήθειες και ανασταλτικά. Με διαφορά ο κορυφαίος του αγώνα όσο άντεξε, γιατί κι εκείνος έχει καταθέσει την ψυχή του στα τελευταία ματς, παίζοντας ανελλιπώς με Εθνική και Ολυμπιακό.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Φάνηκε έως έναν βαθμό να είναι επηρεασμένος από την αγωνιστική του απραξία, φτάνοντας ωστόσο πολύ κοντά στο γκολ. Πρόσφερε πολλές βοήθειες και ανασταλτικά ο Μαροκινός, ενώ επιθετικά είχε και καλές, και κακές επιλογές.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Μπήκε στο 63’ για να δώσει πνοή επιθετικά και σε μία αντεπίθεση θα μπορούσε να ενεργήσει καλύτερα και να «κλείδωνε» το τρίποντο ο Ολυμπιακός. Σίγουρα και ο ίδιος θα ήθελε να βοηθήσει περισσότερο.

ΚΑΪΠΕΡΣ: Μπήκε στο 83’ και έδωσε αρκετές μονομαχίες στο λιγοστό διάστημα που αγωνίστηκε. Ο Βέλγος φορ έδειξε ότι όποτε θελήσει ο Μαρτίνς, μπορεί να δώσει τις λύσεις. Μπόλικο τρέξιμο και αρκετό…ξύλο πρόλαβε να παίξει με τους αντίπαλους αμυντικούς. Έπαιξε για λίγο, αλλά είχε διάθεση και ήταν σίγουρα από τις ευχάριστες εκπλήξεις.

ΒΡΟΥΣΑΪ: Ο νεαρός εξτρέμ μετά την πολύ καλή παρουσία με την Σίτι, θα περίμενε κανείς ότι θα έπαιζε βασικός με τον Άρη. Τελικά προτιμήθηκε ο… άγευστος Λοβέρα. Ο Βρουσάι μπήκε στο 83’ και έκανε «άνω-κάτω» την άμυνα των «κιτρίνων». Σε μία φάση πέρασε τέσσερις αντιπάλους του και λίγο έλειψε να έμπαινε το γκολ της χρονιάς. Εδειξε ότι ίσως έπρεπε να μπει νωρίτερα και σίγουρα ότι βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από τον Λοβέρα.

ΠΕΠΕ: Έπαιξε για ένα λεπτό και δεν μπορεί να κριθεί.

Άρης-Ολυμπιακός 1-2: Κόκκινη κορυφή με Φορτούνη και Μπουχαλάκη