Μπουχαλάκης: «Δεν ασχολούμαι με το τι λένε, κλείνω τα αυτιά μου» (vid)

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης πέτυχε τα δύο γκολ του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον Άρη και στις δηλώσεις του μίλησε ακόμα και για την κριτική που έχει δεχτεί. «Δεν ασχολούμαι με το τι λένε, κλείνω τα αυτιά μου»

Μπουχαλάκης: «Δεν ασχολούμαι με το τι λένε, κλείνω τα αυτιά μου» (vid)

Με πρωταγωνιστή τον Ανδρέα Μπουχαλάκη ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από το "Κλεάνθης Βικελίδης" επικρατώντας με σκορ 2-0 του Άρη. Ο Κρητικός χαφ στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης αρχικά παραδέχτηκε ότι το ματς δεν ήταν εύκολο.

«Το δείχνει και το σκορ. Στο τέλος πιεστήκαμε παραπάνω από τον αντίπαλο μας. Θεωρώ ότι μέχρι να δεχτούμε το γκολ ελέγχαμε το ρυθμό του παιχνιδιού. Είχαμε ευκαιρίες να τελειώσουμε το παιχνίδι, αλλά δεν το καταφέραμε με αποτέλεσμα να μας πιέσει ο Άρης, αλλά ανταπεξήλθαμε και πήραμε τους βαθμούς», ανέφερε ο Μπουχαλάκης.

Όσον αφορά στη δική του απόδοση ο Έλληνας χαφ είπε: «Είναι μία δύσκολη χρονιά με πολλά παιχνίδια. Προσπαθώ να βρίσκω τα πατήματα του και το ρυθμό μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα δύο γκολ και βοήθησα την ομάδα μου», τόνισε, ενώ για την κριτική που έχει δεχτεί σχολίασε: «Από τη στιγμή που γύρισα στην Ελλάδα, δεν ασχολούμαι και δε διαβάζω τίποτα. Κάνω τη δουλειά μου και προσπαθώ να βελτιώνομαι μέσα από τις προπονήσεις. Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει δεν με αγγίζει. Κάνω τη δουλειά μου στο γήπεδο και ο καθένας έχει τη γνώμη του και είναι σεβαστή».

Σε ερώτηση για την απόδοση του Κώστα Φορτούνη τόνισε: «Όλοι οι παίκτες που βρίσκονται στην ομάδα είναι σημαντικοί. Και ο Μάριος και ο Ούγκο δουλεύουν για να είναι στο 100% και έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν. Όλα τα παιδιά θα χρειαστούν και όταν τους ζητηθεί από τον προπονητή θα είναι έτοιμα να βοηθήσουν. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και για τον Κώστα και για όλους όταν μπαίνουν και βοηθούν».

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης έχει ξαναβάλει δυο γκολ, στην Αγγλία με τη Νότιγχαμ! (vid)

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν "καθάρισε" το παιχνίδι τόνισε: «Μπορούσαμε να το τελειώσουμε. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες που δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στην τελική πάσα. Είχαμε απέναντι μας μία πολύ καλή ομάδα με μεγαλύτερο βάθος από πέρσι και είναι σημαντικό ότι πήραμε τους βαθμούς».

Ο Μπουχαλάκης για τη φάση του 0-1 και αν η μπάλα θα πήγαινε στα δίχτυα από την εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη σχολίασε: «Θα βάλει ακόμα περισσότερα ο Κώστας, εγώ έπρεπε να κάνω την αρχή. Ήμουν σίγουρος ότι δεν ήμουν οφσάιντ και γι' αυτό έβαλα το πόδι μου».

Επιπλέον στάθηκε στη σημασία που έχει αυτή η νίκη για τον Ολυμπιακό: «Ο Άρης είναι μία πολύ καλή ομάδα και θεωρώ ότι δεν θα περάσουν εύκολα ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα. Έχει ποιοτικούς παίκτες. Είναι 5-6 έδρες που είναι δυνατές, αν και φέτος όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές», σχολίασε ο Μπουχαλάκης, ενώ για τον Μάριο Βρουσάι τόνισε: «Μακάρι να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Μάριος και να δείξει την αξία του. Μακάρι να συνεχίσει να παίρνει χρόνο συμμετοχής και να διεκδικήσει τη θέση του στην ενδεκάδα».