Παναθηναϊκός: Προτεραιότητα ο Ζαγαρίτης

Ο Πιερ Ντρεοσί έχει ενημερωθεί για την περίπτωση του Βασίλη Ζαγαρίτη και είναι μία από τις προτεραιότητες του στον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Προτεραιότητα ο Ζαγαρίτης

Ο Πιερ Ντρεοσί έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά στον Παναθηναϊκό. Ο Γάλλος γενικός διευθυντής των "πράσινων" ενημερώνεται για όλες τα θέματα που "καίνε" την ομάδα και φυσικά ένα από αυτά είναι του Βασίλη Ζαγαρίτη.

Ο νεαρός μπακ του Παναθηναϊκού έχει φέρει τα πάνω κάτω στη φετινή σεζόν. Ξεκίνησε την αγωνιστική περίοδο και ήταν εκτός πλάνων του Ντάνι Πογιάτος και μάλιστα θυμίζουμε ότι τον είχε αφήσει εκτός ομάδας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Η αλλαγή που έγινε στην τεχνική ηγεσία του "τριφυλλιού" και η πρόσληψη του Λάζλο Μπόλονι είχε ως αποτέλεσμα να αλλάξει και η μοίρα του 19χρονου μπακ. Ο Ζαγαρίτης με τον Ρουμάνο προπονητή στον πάγκο του Παναθηναϊκού έχει πάρει αρκετά παιχνίδια στα πόδια του με αποκορύφωμα το ντέρμπι με τον Ολυμπιακού. Σε εκείνο το παιχνίδι ο 19χρονος αριστερός μπακ ήταν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Το θέμα με τον νεαρό μπακ είναι ότι το ερχόμενο καλοκαίρι ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του με τους "πράσινους". Αυτό σημαίνει ότι ο Ζαγαρίτης έχει το δικαίωμα από τον Ιανουάριο να συμφωνήσει και να υπογράψει με οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί. Στο "τριφύλλι" δεν θέλουν να χάσουν τον ποδοσφαιριστή ως ελεύθερο και σκοπεύουν άμεσα να κάνουν επαφές με την πλευρά του προκειμένου να ανανεωθεί το συμβόλαιο. Ήδη έχει σταλεί μήνυμα προς την πλευρά του παίκτη ότι υπάρχει ενδιαφέρον να μείνει στον Παναθηναϊκό και ο Πιερ Ντρεοσί είναι ενήμερος γι' αυτή την υπόθεση που είναι αρκετά σοβαρή.