Παναιτωλικός: Τηλεδιάσκεψη των τμημάτων υποδομής με ομιλητή τον Δέλλα (pics)

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Τραϊανός Δέλλας είχε την ευκαιρία απόψε (27/11) να συνομιλήσει με τους ιθύνοντες των τμημάτων υποδομής της ομάδας του Αγρινίου αλλά και τους ποδοσφαιριστές.

Παναιτωλικός: Τηλεδιάσκεψη των τμημάτων υποδομής με ομιλητή τον Δέλλα (pics)

Την ευκαιρία να συνομιλήσει μέσω τηλεδιάσκεψης, είχε χθες ο προπονητής του Παναιτωλικού, Τραϊανός Δέλλας με τους ανθρώπους των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ.

Η σχετική ενημέρωση από την ομάδα του Παναιτωλικού ανέφερε

«Με τη βοήθεια της τεχνολογίας τα μέλη των Τμημάτων Υποδομής του Παναιτωλικού είχαν απόψε μια ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική συνάντηση. Σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές των ομάδων Κ19, Κ17, Κ16 και Κ15, οι προπονητές. Επίσης, ο Υπεύθυνος Υποδομών Π. Τάγκαλος, ο Γενικός Αρχηγός της επαγγελματικής ομάδας Χ. Κουτσοσπύρος και ο Τεχνικός διευθυντής Μ. Μπελεβώνης.

Ομιλητής ήταν ο προπονητής μας Τραϊανός Δέλλας, που αναφέρθηκε στο πλάνο της ομάδας για την αξιοποίηση του δικού της έμψυχου δυναμικού που αποδίδει αποτελέσματα εδώ και χρόνια και στη βελτίωση των προγραμμάτων που εφαρμόζονται. Έστειλε τα δικά του ποδοσφαιρικά και όχι μόνο μηνύματα στους νεαρούς ποδοσφαιριστές και απαντώντας στα δεκάδες ερωτήματα που δέχτηκε απ’ αυτούς αναφέρθηκε στα πρώτα του βήματα που έκανε στον αθλητισμό, την επαγγελματική του πορεία σε Ελλάδα και εξωτερικό και φυσικά στις μεγάλες στιγμές που έζησε το 2004 ως μέλος της Εθνικής που κατέκτησε το Euro».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας