Δίχως... προπόνηση ο Ολυμπιακός στο «Κλ. Βικελίδης»

Αποθεραπεία έκαναν την Πέμπτη (26/11) οι παίκτες του Ολυμπιακού. Συντηρητικά θα κινηθούν και την Παρασκευή (27/11) ενόψει Άρη.

Δίχως... προπόνηση ο Ολυμπιακός στο «Κλ. Βικελίδης»

Οι υποχρεώσεις είναι πολλές για τον Ολυμπιακό και ο Μαρτίνς δεν προλαβαίνει να κάνει την ανάλυση των αγώνων που έχουν προηγηθεί, καθώς αμέσως θα πρέπει να προετοιμάσει το επόμενο ματς.

Στην προκειμένη περίπτωση, οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα μπορέσουν να κάνουν ούτε μία προπόνηση της προκοπής για το ματς «κορυφής» με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης», καθώς το χρονικό περιθώριο που είχε να προετοιμαστεί ο Ολυμπιακός ήταν μόλις δύο μέρες.

Την Πέμπτη (26/11) έκαναν αποθεραπεία όσοι αγωνίστηκαν με την Μάντσεστερ Σίτι και το ευχάριστο νέο είναι ότι μπήκαν στις προπονήσεις οι Χολέμπας και Ελ Αραμπί, όπερ σημαίνει ότι θα τους έχει ο Μαρτίνς στη διάθεσή του για το ματς με τους Θεσσαλονικείς.

Από εκεί και πέρα, όμως, όλη η ομάδα δεν θα μπορέσει να κάνει μία νορμάλ προπόνηση και ο Μαρτίνς να «προβάρει» ενδεκάδα, καθώς και την Παρασκευή (27/11) θα πάει αναγκαστικά σε ένα πιο συντηρητικό πρόγραμμα.

Οπότε με... μισή προπόνηση θα «πετάξει» για Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα επιδιώξει το Σάββατο (28/11) κόντρα στον Άρη των... ρεκόρ, να μείνει μόνος του στην κορυφή με ένα διπλό.

Άλλωστε και ο Μαρτίνς αυτό που εξήγησε στους ποδοσφαιριστές του δεν ήταν τίποτε άλλο από το να αφήσουν πίσω τα όσα συνέβησαν με την Σίτι, να μην ασχοληθούν καθόλου με τον «τελικό» της Μασσαλίας, καθώς προέχει το ματς με τον Άρη που έως τώρα παραμένει αήττητος στο πρωτάθλημα και ισόβαθμος με τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Super League.