Μαρτίνς: «Έχουμε ολοκληρωμένο ρόστερ»

Ο Πέδρο Μαρτίνς σε συνέντευξή του εξήγησε ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο ρόστερ του, το οποίο χαρακτήρισε «ολοκληρωμένο».

Μαρτίνς: «Έχουμε ολοκληρωμένο ρόστερ»

Έχουν προκύψει τον τελευταίο καιρό ένα σωρό ζητήματα στο «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού που αφορούν τραυματισμούς ή κρούσματα κορονοϊού. Πήγε αποδεκατισμένος με τον Παναθηναϊκό και με την Σίτι, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς είδε την Πέμπτη (26/11) τους Ελ Αραμπί και Χολέμπας να προπονούνται και να θέτουν τον εαυτό τους στη διάθεση του προπονητή για το ματς με τον Άρη (28/11).

Ο Μαρτίνς μίλησε στα κανάλια «Novasports» για όσα έχουν συμβεί από τη διακοπή του Νοεμβρίου και έπειτα, εξήγησε ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο ρόστερ του και τόνισε ότι έχει τα απαραίτητα «υλικά» για να ξεπεράσει οποιαδήποτε δυσκολία.

«Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πώς να λύνουμε τα προβλήματα που προκύπτουν κάθε φορά. Είμαστε μια ομάδα με ποιότητα και ολοκληρωμένο ρόστερ. Η ομάδα αυτή δουλεύει πολύ και όταν βρεθεί επιτέλους μαζί, θα δείτε πολύ όμορφα πράγματα. Σήμερα είμαστε εμείς, αύριο θα είναι κάποια άλλη ομάδα που θα έχει τα ίδια προβλήματα. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο», είπε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός και κατέληξε:

«Όταν όλοι οι παίκτες θα είναι στο επίπεδο που θέλουμε, τότε θα δείτε ότι αυτά τα προβλήματα που προκύπτουν, θα τα ξεπερνάμε πολύ πιο γρήγορα».

Ο Ολυμπιακός πάντως θα πάει στην Θεσσαλονίκη δίχως να κάνει μία προπόνηση της προκοπής, αφού την Πέμπτη (26/11) όσοι αγωνίστηκαν με την Σίτι έκαναν αποθεραπεία, ενώ και την Παρασκευή (27/11) δεν αναμένεται να ανεβάσει ρυθμούς ο Μαρτίνς και θα κάνει ένα συντηρητικό πρόγραμμα. Δεν αποκλείεται να μην κάνει καν «πρόβα» ενδεκάδας και να αποφασίσει κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, ανάλογα με την κατάσταση που θα βρεθούν οι ποδοσφαιριστές του.