Παναιτωλικός: Νοκ άουτ ο Μαλής

Γεμίζει το απουσιολόγιο του Τραϊανού Δέλλα αντί να αδειάζει. Νέο πρόβλημα για τον προπονητή του Παναιτωλικού, ο Αλέξανδρος Μαλής, ο οποίος θα επιστρέψει με το νέο έτος.

Παναιτωλικός: Νοκ άουτ ο Μαλής

Πολλά τα προβλήματα για τον Τραϊανό Δέλλα στον Παναιτωλικό. Η ομάδα του Αγρινίου μετά την ήττα από τον Άρη, θα παίξει εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό και ο κόουτς θα πρέπει να βρει λύσεις εκ των έσω.

Το τελευταίο πρόβλημα για τα «καναρίνια» είναι ο Αλέξανδρος Μαλής, ο οποίος θα μείνει εκτός μέχρι το τέλος του έτους.

Ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας του Αγρινίου υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στο δικέφαλο και δεν υπολογίζεται για τα παιχνίδια μέσα στο 2020.

Ο Αλέξανδρος Μαλής τραυματίστηκε στην εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Άρη την περασμένη Κυριακή, υποβλήθηκε σε εξετάσεις που έδειξαν τη θλάση.

Αυτό σημαίνει ότι ο ίδιος θα μείνει εκτός δράσης για περίπου έναν μήνα και έτσι χάνει τα υπόλοιπα παιχνίδια των «καναρινιών» για το 2020 και θα είναι και πάλι διαθέσιμος από το 2021.

Θυμίζουμε πως ο προπονητής του Παναιτωλικού, Τραϊανός Δέλλας στον αγώνα με τον Άρη δεν είχε στη διάθεσή του και τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό Καρασαλίδη, ο οποίος είναι δεδομένο πως θα λείψει και από το ματς της ερχόμενης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό ενώ δύσκολα θα προλάβει και το παιχνίδι με την ΑΕΛ σε δυο εβδομάδες.

Πρόβλημα υπάρχει και στην επίθεση, όπου ο Αργεντινός Ματσόλα, ο οποίος είχε μπει καλά στη σεζόν και αποτελούσε τον βασικό φορ του Παναιτωλικού είναι καιρό εκτός και ίσως δεν προλάβει και τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.