Παναθηναϊκός: Ο Πιέρ Ντρεοσί επίσημα νέος τεχνικός διευθυντής

Ο Πιέρ Ντρεοσί θα είναι ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού και θα αποτελέσει ξανά τον άμεσο συνεργάτη του Λάζλο Μπόλονι, καθώς οι δυό τους είχαν συνεργαστεί στη Ρεν

Παναθηναϊκός: Ο Πιέρ Ντρεοσί επίσημα νέος τεχνικός διευθυντής

Ο Πιέρ Ντρεοσί θα είναι ο νέος γενικός διευθυντής του Παναθηναϊκού και θα συνεργαστεί ξανά με τον Λάζλο Μπόλονι μετά την συνύπαρξή τους στη Ρεν.

Η διοίκηση της «πράσινης» ΠΑΕ στράφηκε στην γαλλική αγορά, αναφορικά με τον νέο αθλητικό διευθυντή της ομάδας και μάλιστα έφερε από χθες τον 61χρονο Γάλλο στην Αθήνα για να μιλήσει μαζί του.

Ο Ντρεοσί είδε από κοντά τις εγκαταστάσεις της ομάδας στο Κορωπί, συζήτησε με τη διοίκηση και σήμερα επήλθε η οριστική συμφωνία.

Έτσι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πριν από λίγο ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Πιερ Ντρεοσί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την πρόσληψη του Πιέρ Ντρεοσί για τη θέση του γενικού διευθυντή της ομάδας.

Ο Πιέρ Ντρεοσί γεννήθηκε στις 12 Οκτωβρίου του 1959 στη Ρουμπαί της Γαλλίας. Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε κατά σειρά στις Λιλ, Σοσό, Νις, Παρί Σεν Ζερμέν και Κάννες.

Όταν αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ανέλαβε ρόλο προπονητή στα τμήματα υποδομής στην ομάδα των Καννών και στη συνέχεια βοηθού προπονητή στην πρώτη ομάδα. Από το 1996 έως και το 2002, εργάστηκε ως αθλητικός διευθυντής στη Λιλ, ενώ επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Ρεν.

Στο σύλλογο της Βρετάνης παρέμεινε συνολικά έντεκα χρόνια και συγκεκριμένα από το καλοκαίρι του 2002 έως και τον Ιούνιο του 2013. Αρχικά διετέλεσε αθλητικός διευθυντής, ενώ από τον Ιούλιο του 2006 μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2007 ανέλαβε το πόστο του πρώτου προπονητή της ομάδας.

Στη συνέχεια και μέχρι τον Ιούνιο του 2013 ανέλαβε το ρόλο του γενικού διευθυντή. Το τελευταίο χρονικά βήμα στην καριέρα του ήταν η Παρί στην οποία και παρέμεινε από τον Δεκέμβριο του 2015 ως και τον Ιανουάριο του 2020.

Καλωσορίζουμε τον Πιέρ Ντρεοσί στην οικογένεια του Παναθηναϊκού».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας