Σίμος: «Ξέραμε τι θέλαμε στο γήπεδο» (vid)

Ο ΟΦΗ πέρασε από τον Βόλο τη Δευτέρα το βράδυ και όπως είναι λογικό ο προπονητής της ομάδας του Ηρακλείου, Γιώργος Σίμος έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα αλλά και την εικόνα των παικτών του.

Σίμος: «Ξέραμε τι θέλαμε στο γήπεδο» (vid)

Ο ΟΦΗ κέρδισε εκτός έδρας τον Βόλο και πήρε ένα σημαντικό τρίποντο που θα τον βοηθήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος μίλησε στην κάμερα της ΠΑΕ για το «διπλό» στο Πανθεσσαλικό και στάθηκε στα αγωνιστικά και ψυχολογικά κέρδη της νίκης της ομάδας του.

«Έγινε ένας ωραίος αγώνας, είχαμε πολύ καλή απόδοση. Από το πρώτο λεπτό, ξέραμε τι θέλαμε μέσα στο γήπεδο, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και προηγηθήκαμε και έμεινε και με δέκα ο αντίπαλός μας.

Βόλος-ΟΦΗ 1-4: Αξιοποίησε την (αριθμητική) υπεροχή... (Highlights)

Ήταν ένα γεμάτο παιχνίδι από πλευρά μας, σίγουρα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ένα διάστημα που θα έπρεπε και πρέπει να το διαχειριστούμε καλύτερα. Ειδικά όταν παίζουμε με παίκτη παραπάνω. Έτσι όμως είναι το ποδόσφαιρο. Μαθαίνουμε.

Τις δύο προηγούμενες εβδομάδες δουλέψαμε όλοι μαζί, πλέον έχουμε περισσότερες επιλογές με μεγαλύτερο ανταγωνισμό. Ξεκίνησαν έξι ποδοσφαιριστές που είχαν καιρό για να παίξουν στο αρχικό σχήμα. Έχουμε ένα φανταστικό γκρουπ παικτών. Είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον. Δεν αλλάζει κάτι. Η επόμενη μέρα είναι ίδια είτε χάσουμε, είτε κερδίσουμε» είπε μεταξύ άλλων ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος στην κάμερα της ΠΑΕ για την εκτός έδρας νίκη.