Παναθηναϊκός: Στο Κορωπί ο νέος τεχνικός διευθυντής

Πολύ κοντά στην πρόσληψη νέου τεχνικού διευθυντή βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Οι πληροφορίες, μάλιστα αναφέρουν ότι το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε στο Κορωπί.

Παναθηναϊκός: Στο Κορωπί ο νέος τεχνικός διευθυντής

Στον Παναθηναϊκό είναι έτοιμοι να καλύψουν τη θέση του τεχνικού διευθυντή, η οποία παραμένει κενή. Πληροφορίες, μάλιστα αναφέρουν ότι ο νέος τεχνικός διευθυντής είναι βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στο Κορωπί.

Το όνομα του δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά σύμφωνα με τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί γύρω από το θέμα αυτός πιθανότατα είναι ο Πιερ Ντρεοσί. Πληροφορίες από τη Γαλλία αναφέρουν ότι ο επί σειρά ετών τεχνικός διευθυντής της Ρεν είναι αυτός που βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού και ο οποίος είναι έτοιμος να αναλάβει το συγκεκριμένο πόστο.

Ακόμη δεν υπάρχει κάτι επίσημο για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι ο νέος τεχνικός διευθυντής θα υπογράψει το συμβόλαιο του με τους "πράσινους" εντός της εβδομάδας. Αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα η πρόσληψη του και να πιάσει δουλειά, διότι το συγκεκριμένο πόσο έχει μείνει κενό.

Οι πληροφορίες για τον Πιερ Ντρεοσί αναφέρουν ότι όχι απλά βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού, αλλά τα είπε γι' αρκετή ώρα και με τον προπονητή της ομάδας, τον Λάζλο Μπόλονι. Οι δύο άνδρες θα έχουν στενή συνεργασία το προσεχές διάστημα και γι' αυτό ήδη αντάλλαξαν απόψεις για το πώς θα πορευτούν από εδώ και στο εξής. Επί της ουσίας αυτό που μένει είναι να πέσουν οι υπογραφές και να ανακοινωθεί επίσημα ο Πιερ Ντρεοσί.