Ο μάνατζερ του Χνιντ άναψε φωτιές… η ΑΕΚ τις έσβησε

Ο μάνατζερ του Νασίμ Χνιντ τόνισε πως ο παίκτης του είναι δυσαρεστημένος που δεν παίζει στο Europa League και είναι πιθανό να φύγει, αλλά στην ΑΕΚ έχουν αντίθετη γνώμη.

Ο μάνατζερ του Χνιντ άναψε φωτιές… η ΑΕΚ τις έσβησε

«Φωτιές» πήγε να ανάψει στην ΑΕΚ ο μάνατζερ του Νασίμ Χνιντ, ο οποίος ανέφερε πως ο πελάτης του είναι δυσαρεστημένος με τον χρόνο συμμετοχής του στο Europa League και σκέφτεται το ενδεχόμενο να φύγει από τους «κιτρινόμαυρους». Από την ΑΕΚ τόνιζαν βέβαια πως δεν υφίσταται κανένα τέτοιο θέμα και εξέλαβαν τις δηλώσεις του Μόεζ Τσέμπι ως μέτρο πίεσης, υπό τον φόβο να χάσει τη θέση του στην Εθνική Τυνησίας.

Μιλώντας στο «ettachkila.com» ο μάνατζερ του Νασίμ Χνιντ, είπε αρχικά πως «μας προσέγγισαν δυο μεγάλες ελληνικές ομάδες την προηγούμενη μεταγραφική περίοδο πριν την προσέγγιση της ΑΕΚ και του τεχνικού της διευθυντή Ίλια Ίβιτς. Δεν σας κρύβω ότι οι διαπραγματεύσεις ήταν πολύ έντονες ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Σφαξιέν και πως ο παίκτης έκανε οικονομικές θυσίες για να αποτελέσει μέρος του πρότζεκτ της ΑΕΚ».

Στη συνέχεια τόνισε: «Από την αρχή της σεζόν έχει παίξει (σ.σ. ο Χνιντ) σε έξι παιχνίδια εκ των οποίων τα πέντε ως βασικός. Η ομάδα του δεν έχασε ποτέ με τον ίδιο στο αρχικό σχήμα. Το πιο ενοχλητικό για αυτόν είναι να βλέπει πως στα παιχνίδια του Europa League κάθεται διαρκώς στον πάγκο παρά τις καλές του εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Ελλάδας. Αν και έχει υποστήριξη από τον κόσμο της ομάδας στα social media και στον δρόμο, νιώθει ενοχλημένος και δυσαρεστημένος»!

Όσο για το εάν θα έφευγε ο Χνιντ από την ΑΕΚ, απάντησε: «Υπάρχουν ομάδες που δείχνουν ενδιαφέρον γι αυτόν. Υπάρχει ενδιαφέρον από μια ρώσικη ομάδα, από μια ομάδα της Serie A και έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές του. Η παρούσα κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Είναι εμφανές πως η ομάδα του δεν τον υπολογίζει και είμαστε πρόθυμοι να βρούμε μία λύση. Αν δεν παίζει είτε πρέπει να πάει κάπου δανεικός είτε να πωληθεί. Έχουμε μιλήσει ήδη με τον τεχνικό διευθυντή και κατανοεί πως πρέπει να βρεθεί μια λύση. Στον παίκτη αρέσει πολύ το περιβάλλον της ΑΕΚ, παίρνει διαρκώς μηνύματα στήριξης και αυτό τον αγγίζει. Είμαστε επίσης ευγνώμονες για τις προσπάθειες που έκανε για να τον φέρει στην ομάδα ο πρόεδρός της, Δημήτρης Μελισσανίδης».

Κλείνοντας ανέφερε: «Ο Νασίμ έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ και το σέβεται. Δέχεται ότι υπάρχει ανταγωνισμός και πάντα θα δουλεύει σκληρά για να ανταποκριθεί σε αυτόν. Οι εμφανίσεις του μιλάνε για αυτόν και δικαιούται μια θέση στην αρχική 11άδα. Δεν αμφισβητούμε τις τακτικές επιλογές του προπονητή αλλά για να συνεχίσει να εξελίσσεται ο παίκτης και να καλείται στην Εθνική Τυνησίας θα πρέπει να παίζει. Με βάση αυτά πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα και να βρεθεί μια λύση γρήγορα. Η φυγή του λοιπόν είναι μια πιθανότητα».

Η θέση της ΑΕΚ

Από την ΑΕΚ τονίζουν πως δεν υπάρχει καμία πρόθεση να παραχωρηθεί ο Χνιντ σε κάποια ομάδα είτε υπό τη μορφή πώλησης είτε ως δανεικός και ούτε εξετάζεται κάποια τέτοια περίπτωση, ενώ «μετέφραζαν» τις δηλώσεις του μάνατζέρ του ως «τυπική μανατζερική πίεση υπό τον φόβο ότι ο πελάτης του να χάσει τη θέση του στην Εθνική Τυνησίας».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας