ΠΑΕ Άρης: Προχωρά σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Άρης γνωστοποίησε τη σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της, με θέμα την έγκριση ολοκλήρωσης αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου.

ΠΑΕ Άρης: Προχωρά σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (27/11) στις τάξεις του Άρη με θέμα την έγκριση ολοκλήρωσης αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της κατά ποσού ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ και την προκήρυξη νέας αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου έως του ποσού του 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της, την Παρασκευή 27.11.2020, με θέμα την έγκριση ολοκλήρωσης αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου της κατά ποσού ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ και την προκήρυξη νέας αύξησης του Μετοχικού της Κεφαλαίου έως του ποσού του 1 εκατομμυρίου ευρώ».

Η φετινή χρονιά έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα της Θεσσαλονίκης που έχει μειώσει το πιο επιτυχημένο ξεκίνημα στην ιστορία της. Συγκεκριμένα χάρη στη νίκη επί του Παναιτωλικού έφτασε τις έξι σε επτά αναμετρήσεις κάτι που δεν έχει σημειώσει στο παρελθόν.

Μάλιστα αυτό το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία του, το έκανε αλλάζοντας προπονητή πολύ νωρίς. Για να το καταφέρει χρειάστηκε να κάνει την πρώτη νίκη του με ανατροπή επί της Λαμίας και τη μοναδική του ισοπαλία με τον ΠΑΣ αφού έχανε 2-0. Οι άλλες πέντε νίκες, και οι πέντε τελευταίες του είναι με σκορ 1-0! Στις τρεις από αυτές ήταν σκόρερ ο Γκάμα.