Παναιτωλικός - Άρης 0-1: Συνεχίζεται η επέλαση! (highlights)

Ο Άρης συνέχισε την φετινή ξέφρενη πορεία του και νίκησε τον Παναιτωλικό, στο Αγρίνιο, με 1-0

Παναιτωλικός - Άρης 0-1: Συνεχίζεται η επέλαση! (highlights)

Ο Άρης πέρασε νικηφόρα και από το Αγρίνιο, κερδίζοντας τον Παναιτωλικό με 1-0 και παραμένει στην ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα οι «κιτρινόμαυροι» παραμένουν αήττητοι, καθώς μετρούν έξι νίκες και μία ισοπαλία.

Στο Αγρίνιο, οι Θεσσαλονικείς χωρίς να εντυπωσιάσουν πήραν το τρίποντο και συνεχίζουν την φετινή τους επέλαση στη Σούπερ Λιγκ. Μάλιστα εκμεταλλεύθηκαν ένα τραγικό λάθος του αμυντικού της Αργινιώτικης ομάδας, Αλέξανδρου Μαλή, ο οποίος έκανε ένα ανόητο πέναλτι στο Μάνο (18') και από την … άσπρη βούλα κατάφεραν να αποδράσουν με το τρίποντο από το Αγρίνιο.

Παναιτωλικός - Άρης: Το πέναλτι του Γκάμα για το 0-1 (vid)

Μετά το γκολ ο Παναιτωλικός ανέβασε την απόδοσή του, αλλά οι επιθετικοί δεν έβρισκαν διαδρόμους προς την εστία του Σιαμπάνη.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε ο ρυθμός, χωρίς να σημειωθεί κάποια καλή φάση μπροστά στις δύο εστίες.

Τα «καναρίνια» παραμένουν χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και σε εννέα αγώνες έχουν τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Μάλιστα το ντεμπούτο του Τραϊανού Δέλλα στον πάγκο του Παναιτωλικού δεν συνδυάστηκε μ’ ένα θετικό αποτέλεσμα.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ- ΑΡΗΣ

Γήπεδο: Παναιτωλικού

Σκόρερ: -18’ (πεν.) Γκάμα,

Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας)

Κίτρινες κάρτες: Μπεναλουάν (29’), Μάνος (45’), Γκάμα (49'), Ντίαζ (92'), Μπερτόγλιο (93').

Κόκκινες κάρτες:(-)

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ-Λιάβας, Μαλής (76' Τζανακάκης), Κωνσταντόπουλος, Ντάλσιο- Ντίας, Τσιγγάρας (76' Άλβαρες)-, Μεντόζα (71' Ντουάρτε), Μάζουρεκ, Αριγίμπι (70' Βέργος)- Αζάντι (61' Γιάκολιτς).

ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Άκης Μάνζιος): Σιαμπάνης- Σούντγκρεν, Σάκιτς, Ροζ, Μπεναλουάν- Ματίγια (86' Σάσα), Τζέγκο- Σίλβα (75' Μαντσίνι), Γκάμα, Ματέο Γκαρσία (63' Μπερτόγλιο)-Μάνος (86' Λόπεθ).