ΑΕΚ: Ακολούθησαν θεραπεία Ανσαριφάρντ και Λόπες

Θεραπεία ακολούθησαν ο Καρίμ Ανσαριφάρντ και ο Έλντερ Λόπες μετά τους τραυματισμούς που αποκόμισαν στον αγώνα της ΑΕΚ με την ΑΕΛ

ΑΕΚ: Ακολούθησαν θεραπεία Ανσαριφάρντ και Λόπες

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα με την προσοχή να στρέφεται στον αγώνα της Πέμπτης (26/11) κόντρα στη Ζόρια για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

ΑΕΚ: Προβλήματα για Ανσαριφάρντ, Λόπες

Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τη Λάρισα ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι Έλντερ Λόπες και Καρίμ Ανσαριφάρντ έκαναν και θεραπεία.

ΑΕΚ – ΑΕΛ 4-1: «Καρέ» κατά της ΑΕΛ και του …κορονοϊού! (highlights)

Ο Ιρανός επιθετικός αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο τραυματίας έχοντας ενόχληση στον αριστερό προσαγωγό.

Με πρόβλημα αποχώρησε από το γήπεδο της Ριζούπολης και ο Πορτογάλος μπακ που υπέστη μία κάκωση στο γόνατο με αποτέλεσμα να γίνει αλλαγή από τον Ινσούα.

Η σοβαρότητα της κατάστασης των δύο ποδοσφαιριστών θα εκτιμηθεί ξανά ενόψει του ευρωπαϊκού αγώνα των «κιτρινόμαυρων».

Οι υπόλοιποι παίκτες, πλην των Λάτσι, Σαμπανάτζοβιτς και Καρακλάιτς, προπονήθηκαν κανονικά.

Το πρωί της Τρίτης (24/11) τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα υποβληθούν στο καθιερωμένο τεστ για την ανίχνευση του ιού Covid-19 ενόψει του αγώνα με τη Ζόρια Λουχάνσκ, ενώ η προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις 18:30.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα θέλει οπωσδήποτε τη νίκη κόντρα στη Ζόρια προκειμένου να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης για τη φάση των «32» του Europa League. Οι «κιτρινόμαυροι» έπειτα από τρεις αναμετρήσεις μετρούν μία νίκη και βρίσκονται στην τρίτη θέση του ομίλου.