ΑΕΚ – ΑΕΛ 4-1: «Καρέ» κατά της ΑΕΛ και του …κορονοϊού! (highlights)

Η (ταλαιπωρημένη από την πανδημίαΑΕΚ ξέσπασε μετά την ισοφάριση της ΑΕΛ συντρίβοντας την με 4-1, στη Ριζούπολη, χωρίς να πιάσει πάντως σπουδαία απόδοση

 

ΑΕΚ – ΑΕΛ 4-1: «Καρέ» κατά της ΑΕΛ και του …κορονοϊού! (highlights)

Με 4-1 επικράτησε η ΑΕΚ της ΑΕΛ, στη Ριζούπολη (αφού στο ΟΑΚΑ γίνονται έργα βελτίωσης του χλοοτάπητα) με το μυαλό στο επικείμενο ματς με τη Ζόρια για το Europa League, αλλά χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση, λόγω και της αποχής 17 ημερών από αγώνες.

Παιχνίδι με 5 γκολ στην επαναλήψη (αφού το πρώτο ήταν πολύ μέτριο με τους Θεσσαλούς - που είχαν να παίξουν από τις 30/10 κι εκείνοι - να έχουν κλείσει τους χώρους), όπου η ομάδα του Καρέρα προηγήθηκε με το παρθενικό τέρμα του Θεοδόση Μαχαίρα (55’), αλλά ισοφάριστηκε (68') από το τρομερό βολέ του Σπαρβ (δοκάρι και μέσα που πέρασε τη γραμμή) το οποίο μέτρησε χάρη στο VAR αφού ο διαιτητής το ακύρωσε, αρχικά, για επιθετικό φάουλ του Πλατέλλα, που έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Η αντίδραση της, ταλαιπωρημένης από τον κορονοϊο, ΑΕΚ (που βασίστηκε στην ποιότητα των παικτών της) εκφράστηκε με τον νεοεισελθόντα Ανσαριφάρντ (72’) από την πρώτη ασίστ του Μάνταλου για ν’ ακολουθήσουν ακόμη δύο: στους Σιμόες (78’, σουτ εκτός περιοχής) και Γαλανόπουλο (89’) γα να διαμορφωθεί το τελικό κι ευρύ 4-1.

Αγωνία στην «Ένωση» για την κατάσταση του Ανσαριφάρντ που τραυματίστηκε κι αντικαταστάθηκε 22 λεπτά μετά την είσοδοα του.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΑEK - AΕΛ 4-1

Γήπεδο: Ριζούπολης «Γ. Καμάρας».

Σκόρερς: 55’ Μαχαίρας, 72’ Ανσαριφάρντ. 78’ Σιμόες, 89’ Γαλανόπουλος – 68’ Σπαρβ.

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας).

Κίτρινες κάρτες: Νεντελτσεάρου, Σιμόες – Πλατέλλας

Κόκκινες κάρτες: -

Οι συνθέσεις

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας - Παουλίνιο, Σβάρνας, Νεντελτσεάρου, Λόπες (λ. τρ. 66’ Ινσούα) - Σιμόες, Σάκχοφ (81’ Γαλανόπουλος) - Μάνταλος, Μαχαίρας (67’ Λιβάγια), Αλμπάνης – Ολιβέιρα (60’ Ανσαριφάρντ, λ. τρ. 82’ Tάνκοβιτς).

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Νάγκι - Μπέρτος (86' Γρηγορόπουλος), Ηλιάδης, Μούζεκ (78’ Τρούγιτς), Μιχαήλ, Φιλίπ -Σπαρβ, Μιλοσάβλιεβιτς, Νικολιάς, (λ. τρ. 46’ Τόρζε) Πλατέλλας (86' Γιουνές) - Ντουρμισάι.