ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 2-1: Σιόντης: «Η κόκκινη κάρτα άλλαξε τις ισορροπίες» (vid)

Ο μέσος του ΠΑΣ, Στέφανος Σιόντης αναφέρθηκε στις δηλώσεις του μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, στην κόκκινη κάρτα του 57ου λεπτού.

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 2-1: Σιόντης: «Η κόκκινη κάρτα άλλαξε τις ισορροπίες» (vid)

Πολλά τα παράπονα των ανθρώπων του ΠΑΣ για τη διαιτησία στον αγώνα της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ, με τον μέσο του “Άγιαξ”, Στέφανο Σιόντη να στέκεται μεταξύ άλλων στην αποβολή του Εραμούσπε στο 57’.

Αναλυτικά μίλησε:

Για τη μη έναρξη των πρωταθλημάτων στη Super League 2 και την Football League: «Θα ξεκινήσω κάνοντας μια αναφορά για τους συναδέλφους μας, να βρεθεί μια λύση γιατί είναι περίεργη και άδικη αυτή η κατάσταση, εκ μέρους όλων στην ομάδα εκφράζω τη συμπαράσταση και η σκέψη είναι μαζί τους».

Για το παιχνίδι: «Μείναμε με 10 παίκτες, απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα υπάρχει μεγάλη πίεση, προσπαθήσαμε να αμυνθούμε, ήμασταν άτυχοι στο τέλος, πολλά θα μπορούσαν να γίνουν αν δεν υπήρχε η κόκκινη κάρτα, είμαστε αναγκασμένοι να προχωρήσουμε. Η κόκκινη άλλαξε τις ισορροπίες και κόντρα σε με ποιοτική ομάδα είναι δύσκολο να ανταπεξέλθεις. Σε πιο βατά παιχνίδια θα έρθουν οι νίκες που πρέπει. Είναι ένα θέμα το δεύτερο ημίχρονο γενικά».

Για τη διαιτησία: «Ήταν οριακές φάσεις σήμερα, είναι δεν είναι οφσάιντ η φάση, ο συμπαίκτης μου λέει ότι του έγινε φάουλ στη φάση του γκολ του Ελ Καντουρί. Δεν ήταν και η τύχη μαζί μας».

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννενα 2-1: Το πήρε με Καντουρί και αμφιβολίες (Highlights)

Τσίκινης για γκολ του ΠΑΟΚ: «Επιθετικό φάουλ, αλλά δεν είναι οφσάιντ, όπως δεν ήταν και του Χασάν»