Σίμος: «Δεν πήραμε τίποτε από τον Βόλο πέρσι»

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στον αυριανό (23/11) αντίπαλο της ομάδας του, Βόλο, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League 1.

Σίμος: «Δεν πήραμε τίποτε από τον Βόλο πέρσι»

Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον Βόλο τη Δευτέρα (23/11, 19:30) στο Πανθεσσαλικό στάδιο, στο παιχνίδι που ολοκληρώνει το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1.

Ο προπονητής των Κρητικών, Γιώργος Σίμος, παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ηρακλειώτικης ΠΑΕ, όπου έκανε καταρχάς έναν μικρό απολογισμό των ημερών που είχε διακοπεί το πρωτάθλημα λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων:

«Η διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων ήταν μια καλή ευκαιρία για εμάς ώστε να δουλέψουμε και για τους τραυματίες ποδοσφαιριστές μας να ενταχθούν στην ομάδα πιο ομαλά. Αυτές οι δύο εβδομάδες πέρασαν πολύ καλά και με την επιστροφή των διεθνών παικτών μας, που ευτυχώς γύρισαν όλοι υγιείς, προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι της Δευτέρας».

Όσον αφορά τον αυριανό αντίπαλο της ομάδας του, ο Σίμος τόνισε:

«Ο Βόλος ήταν πέρσι η μία από τις δύο ομάδες από τις οποίες δεν πήραμε ούτε έναν βαθμό. Η άλλη ήταν ο πρωταθλητής Ολυμπιακός. Οι Θεσσαλοί είναι και φέτος, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος, αλλά για εμάς δεν αλλάζει κάτι. Θα παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και μπορούμε και μέσω της απόδοσής μας θα επιδιώξουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».