Καρέρα: «Μας ξεμπλόκαρε το γκολ του Σιμόες» (vid)

Ο Μάσιμο Καρέρα στάθηκε στο γκολ του Σιμόες, το οποίο ήταν καθοριστικό για την ΑΕΚ, αφού "κλείδωσε" τη νίκη επί της ΑΕΛ.

Καρέρα: «Μας ξεμπλόκαρε το γκολ του Σιμόες» (vid)

Η ΑΕΚ έβγαλε αντίδραση μετά την ισοφάριση από την ΑΕΛ και κατάφερε στα τελευταία είκοσι λεπτά να σκοράρει τρεις φορές και να πάρει μία μεγάλη νίκη. Ο Μάσιμο Καρέρα στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε στο γκολ του Σιμόες, το οποίο τόνισε ότι ήταν καθοριστικό, διότι "κλείδωσε" τη νίκη και έδιωξε το άγχος από την ομάδα του.

Αναλυτικά ο Μάσιμο Καρέρα μίλησε

Για το ματς: «Γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένας δύσκολος αγώνας. Ξέραμε ότι αντιμετωπίζαμε μία καλή ομάδα που είναι καλά κλεισμένη στην άμυνά της. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι γιατί δε δώσαμε χώρο στον αντίπαλο. Το γκολ που δεχτήκαμε ήταν από δικό μας λάθος. Αυτό που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο ήταν να μετακινήσουμε τον Μάνταλο λίγο πιο μπροστά στο γήπεδο. Όχι ότι δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο αλλά ήταν δύσκολο να βρούμε χώρους. Για έναν προπονητή είναι σημαντικό να έχουν όλους παίκτες διαθέσιμους, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα. Είναι μία βοήθεια για να τον προπονητή να μπορεί να επιλέξει».

Για το καλύτερο γκολ της ΑΕΚ σήμερα: «Και τα τέσσερα γκολ ήταν σημαντικά γιατί μας έσπρωξαν προς τη νίκη. Αν μπορούσα να ξεχωρίσω θα έλεγα το γκολ του Σιμόες γιατί μας ξεμπλόκαρε στον αγώνα»