Γρηγορίου: «Κάναμε δώρο στον αντίπαλο» (vid)

Ο Μιχάλης Γρηγορίου στάθηκε στα λάθη των ποδοσφαιριστών του, τα οποία κόστισαν στην ΑΕΛ και έδωσαν στην ΑΕΚ τη νίκη.

Γρηγορίου: «Κάναμε δώρο στον αντίπαλο» (vid)

Η ΑΕΛ αν και κατάφερε να ισοφαρίσει την ΑΕΚ, τελικά δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από το ματς της Ριζούπολης. Οι "βυσσινί" ηττήθηκαν από τους "κιτρινόμαυρους" με το βαρύ 4-1 αν και η εικόνα τους ήταν καλή μέχρι το 70'.

Ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλίας, Μιχάλης Γρηγορίου στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε στα λάθη που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του και τα οποία κόστισαν στην ομάδα του.

«Κάναμε δώρο το δεύτερο γκολ απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ και εκεί η λογική λέει ότι δύσκολα μπορείς να επανέλθεις στο παιχνίδι. Η ομάδα για 70 λεπτά έδειξε ότι μπορεί να ανταγωνιστεί οποιονδήποτε αντίπαλο. Θα μας γίνει μάθημα για το επόμενο παιχνίδι, το οποίο όταν μπορείς να φτάσεις το ματς σε αυτά τα σημεία να είσαι πιο σοβαρός και συγκεντρωμένος για να πάρεις κάτι», ανέφερε αρχικά ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Για το αν θα πρέπει να κάνει κάτι για να διορθωθεί η κατάσταση με τα αρκετά λάθη που γίνονται στα παιχνίδια είπε: «Δεν είναι θέμα να διορθωθεί το μυαλό. Είναι επαναλαμβανόμενα τα λάθη που κάνουμε. Είναι δεδομένο ότι έχουμε κάνει δώρο κάποια γκολ στους αντιπάλους μας. Το θέμα της συγκέντρωσης είναι καθαρά ατομικό θέμα για τον κάθε ποδοσφαιριστή. Ευελπιστώ στο μέλλον να μην κάνουμε τόσα λάθη», ανέφερε ο Μιχάλης Γρηγορίου και στη συνέχεια τόνισε ότι το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ ήταν κομβικό για την εξέλιξη του αγώνα: «Κομβικό σημείο ήταν η επίτευξη του δεύτερου γκολ της ΑΕΚ και μετά το τρίτο όλα τελείωσαν».