Ο... κλήρος ξαναπέφτει στον Φορτούνη για το ματς με την Σίτι

Η εικόνα του Χιλάλ Σουντανί στο διάστημα που αγωνίστηκε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δεν είναι ικανή να του χαρίσει μία θέση στην ενδεκάδα στο ματς του Ολυμπιακού με τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Φορτούνης αναμένεται να ξαναβρεθεί στην κορυφή.

Ο... κλήρος ξαναπέφτει στον Φορτούνη για το ματς με την Σίτι

Έγινε σοφότερος ο Πέδρο Μαρτίνς στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και σε ό,τι έχει να κάνει με την εικόνα που παρουσίασαν κάποιοι ποδοσφαιριστές σε συνδυασμό με την κόπωση αρκετών εξ αυτών.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναγκαστικά χρησιμοποίησε (τυπικά) στην κορυφή της επίθεσης τον Φορτούνη. Εξαιτίας των απουσιών των Ελ Αραμπί και Χασάν, θα έπρεπε είτε να βάλει έναν φορ που διαθέτει στο ρόστερ όπως είναι ο Κάιπερς, είτε να χρησιμοποιήσει τον Σουντανί που έχει αγωνιστεί στην καριέρα του αρκετές φορές ως φορ, είτε τον Φορτούνη. Επέλεξε τον διεθνή Έλληνα άσο, γιατί ήταν στην καλύτερη κατάσταση από τους υπόλοιπους διαθέσιμους.

Μια χαρά πήγε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο για τον Ολυμπιακό, με τους “πράσινους” να αδυνατούν να αντιδράσουν στην ασφυκτική πίεση των νταμπλούχων.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μαρτίνς έριξε στη μάχη τον Σουντανί στο 66’ και τον πέρασε στην κορυφή, βάζοντας στα δεξιά τον Φορτούνη. Ο Αλγερινός δεν έδειξε ότι έχει βρει τα πατήματά του και κατ’ επέκταση, πολύ δύσκολα θα τον δούμε στην ενδεκάδα κόντρα στην Σίτι.

Ίσως να ήταν και ένα “τεστ” για τον Σουντανί από πλευράς Μαρτίνς ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (25/11) με τους Αγγλους.

Εν ολίγοις, θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη αν δεν δούμε ξανά τον Φορτούνη σε ρόλο σέντερ φορ ή για την ακρίβεια “ψευτοεννιαριού” στο παιχνίδι εναντίον των “πολιτών”.

Μην ξεχνάμε φυσικά ότι ο Κάιπερς δεν είναι δηλωμένος στην ευρωπαϊκή λίστα. Και να ήταν όμως, δεν υπήρχε περίπτωση να βρεθεί στην ενδεκάδα.