Στο Ρέντη ο Μακ Κέι

Ο Σκωτσέζος εξτρέμ αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών την ερχόμενη Παρασκευή στην πρώτη προπόνηση που θα γίνει στο Ρέντη.

Στο Ρέντη ο Μακ Κέι

Η μεταγραφή του Μπάρι Μακ Κέι στον Ολυμπιακό όπως σας έχει γράψει το «ΦΩΣ» εδώ και μέρες είναι τελειωμένη. Ο Σκωτσέζος εξτρέμ πρέπει να θεωρείται ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών, αφού από την αρχή είχαν το προβάδισμα έναντι των Ρέιντζερς που τον ήθελαν πίσω.

Δεν θα μπορούσε, άλλωστε να μην έχει το προβάδισμα η ομάδα του Πειραιά για έναν ποδοσφαιριστή που ανήκει στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο νεαρός εξτρέμ αναμένεται στην Ελλάδα εντός της εβδομάδας και είναι πολύ πιθανό αυτό να συμβεί και την Τρίτη.

Θα πρέπει να τελειώσουν και οι τυπικές λεπτομέρειες προκειμένου να ανακοινωθεί και επίσημα από την πειραϊκή ΠΑΕ. Τον Μπάρι Μακ Κέι, μάλιστα τον περιμένει ο Πέδρο Μαρτίνς την Παρασκευή στην πρώτη προπόνηση που θα γίνει στο Ρέντη ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Πορτογάλος κόουτς είχε ζητήσει άλλωστε να τον έχει στη διάθεση του στην προετοιμασία και πλέον αναμένεται να τελειώσει και το τυπικό μέρος της υπόθεσης.