Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-0: Τι είπε ο Μαουρίσιο στον Ραφίνια

Ο Μαουρίσιο αποκάλυψε μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό τι είπε στον Ραφίνια για τη φάση που τον σταμάτησε με τάκλιν.

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-0: Τι είπε ο Μαουρίσιο στον Ραφίνια

Εκ των πρωταγωνιστών του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ήταν ο Μαουρίσιο, ο οποίος μάλιστα στο δεύτερο ημίχρονο έκανε κούρσα, έφτασε στην περιοχή των Πειραιωτών, αλλά τελευταία στιγμή τον σταμάτησε ο Ραφίνια. Ο Βραζιλιάνος χαφ των "πράσινων" μίλησε στη Nova για τη συγκεκριμένη φάση και για το τι είπε στον συμπατριώτη του.

Αναλυτικά ο Μαουρίσιο μίλησε:

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: “Κάναμε μία καλή εμφάνιση, αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος, γιατί μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα και να κερδίζαμε τον αγώνα. Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν αυτό που θέλαμε να πραγματοποιήσουμε. Είναι δύσκολο να πω αυτή τη στιγμή το τί συνέβη. Παρόλα αυτά, νομίζω ότι πρέπει να δούμε το θετικό, ότι είχαμε αντίδραση στη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου. Κατά τη δική μου οπτική, κάναμε ένα παιχνίδι που μία μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, επιβάλλεται να κάνει. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πετύχουμε τέρματα. Θεωρώ ότι αυτή η εμφάνισή μας πρέπει να αποτελέσει το έναυσμα για τη συνέχεια”.

Για τη μεγάλη ευκαιρία που έχασε, με τον Ραφίνια να τον σταματάει την τελευταία στιγμή προτού πλασάρει τον Σα, τόνισε: “Θα μπορούσα είτε να σκοράρω, είτε να κάνω μία πάσα, οπότε το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Βέβαια βλέποντας το βίντεο, καταλαβαίνω τη διαφορά, αλλά εκείνη τη στιγμή δεν πάσαρα την μπάλα στον Καρλίτος, γιατί νόμιζα ότι ήταν πιο πίσω. Οταν πέρασα στην περιοχή, έπρεπε να πασάρω στον Καρλίτος, αλλά δεν τον είδα. Και μόνο όταν ήμουν ήδη μέσα στην περιοχή, ήρθε ο Ραφίνια, μου έκανε τάκλιν κι εκεί έπρεπε να περάσω την μπάλα στον Μακέντα που ήταν αμαρκάριστος. Του είπα ότι μου στέρησε το γκολ”.

Για την απόφασή του να πάει στον Παναθηναϊκό είπε: “Όταν είπα ότι θα έρθω στον Παναθηναϊκό, αρκετοί είπαν ότι ήταν λανθασμένη απόφαση. Εγώ ποτέ δεν είπα ότι πήρα λανθασμένη απόφαση. Ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα και είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ”.