Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα που ετοιμάζει ο Μαρτίνς για τον Παναθηναϊκό

Πολλά τα προβλήματα για τον Ολυμπιακό με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει κάνει πολλές δοκιμές στην τελευταία προπόνηση. Ποιες οι λύσεις αν δεν τα καταφέρει ο Ραντζέλοβιτς.

Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα που ετοιμάζει ο Μαρτίνς για τον Παναθηναϊκό

Το ένα πρόβλημα διαδέχεται το άλλο στον Ολυμπιακό. Όπως γράφει και το σημερινό "ΦΩΣ" ο Μπρούμα χτύπησε στη χθεσινή προπόνηση με αποτέλεσμα να μην είναι στη διάθεση του προπονητή του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Πορτογάλος τη στιγμή που είχε αρχίσει να βρίσκει ρυθμό τελικά δεν μπορεί να αγωνιστεί.

Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός: Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς

Το πρόβλημα του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς δεν μοιάζει να είναι και τόσο σοβαρό, αλλά αν αποδειχτεί ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί τότε έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιες είναι οι λύσεις που έχει στα χέρια του ο Πέδρο Μαρτίνς για την ενδεκάδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τον Ρέντη, χθες, ο 50χρονος προπονητής δοκίμασε τα πάντα. Έκανε πολλές δοκιμές για την ενδεκάδα και ειδικά στην επίθεση. Η λογική του, ωστόσο, είναι να καταλήξει στους πιο έτοιμους ποδοσφαιριστές και σε αυτούς που έχουν ρυθμό.

Ο Σα, λοιπόν, θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα τα κουκιά είναι μετρημένα. Ντρέγκερ δεξιά και Ραφίνια αριστερά με τον Σεμέδο στόπερ και δίπλα του πιθανότατα τον Σισέ που είναι σε πιο καλό ρυθμό από τον Μπα.

Στα χαφ θα εμπιστευτεί την τριάδα Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Καμαρά με τον τελευταίο να έχει την οδηγία να βγαίνει και πιο ψηλά για να πιέσει τους αντιπάλους του. Στην επίθεση Μασούρας και Φορτούνης είναι δύο σίγουροι. Αν ο Ραντζέλοβιτς δεν τα καταφέρει τότε υπάρχει η λύση του Σουντανί, ο οποίος μπορεί να μην είναι στο 100%, αλλά αν το κριθεί απαραίτητο να παίξει θα παίξει. Από 'κει και πέρα υπάρχουν και οι περιπτώσεις τον Κάιπερς, Λοβέρα κι ακόμη και του Βρουσάι. Φαβορί παραμένει ο Σέρβος για το αρχικό σχήμα και σε λίγη ώρα θα ξέρουμε σίγουρα που κατέληξε ο Πέδρο Μαρτίνς.