Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός: Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς

Νέοι «πονοκέφαλοι» για τον Πέδρο Μαρτίνς ενόψει του αποψινού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με τους Μπρούμα και Ραντζέλοβιτς να μπαίνουν στο ιατρικό δελτίο

Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός: Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα στον Ολυμπιακό ακόμα και λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο.

Μπρούμα και Ραντζέλοβιτς είναι οι νέοι «πονοκέφαλοι» για τον Πέδρο Μαρτίνς και είναι αμφίβολο αν θα προλάβουν να παίξουν απόψε.

Στην τελευταία προπόνηση της Παρασκευής, ο Πορτογάλος προπονητής είδε τον Μπρούμα να αποχωρεί με «τσιμπήματα» στον τετρακέφαλο.

Ο παίκτης αμέσως ξεκίνησε θεραποευτική αγωγηή για να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και ο Μαρτίνς τον συμπεριέλαβε στην αποστολή.

Οι ενοχλήσεις σήμερα το πρωί έγιναν εντονότερες και ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής θα κάνει μεγάλη προσπάθεια για να είναι στη διάθεση του προπονητή του. Είναι όμως σχεδόν απίθανο να ξεκινήσει…

Ωστόσο ο Μαρτίνς είδε έναν ακόμα μεσοεπιθετικό του να χτυπάει την Παρασκευή.

Συγκεκριμένα, ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς συγκρούστηκε με τον Μπα σε μια διεκδίκησή τους, με αποτέλεσμα να πέσει στο χορτάρι κρατώντας το κεφάλι του και σφαδάζοντας από τους πόνους.

Το χτύπημα από τον Μπα προκάλεσε πληγή στο κεφάλι του Σέρβου, ο οποίος έχει μπαντάρει το κεφάλι του, αλλά η εκτίμηση είναι πως τελικά θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του.