Και ξαφνικά ...Γκερέρο (vid)

Τι ισχύει με την περίπτωση του επιθετικού της Λεγανές που ήρθε στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει κινηθεί να τον αποκτήσει, αλλά…

Και ξαφνικά ...Γκερέρο (vid)

Τον επιθετικό της Λεγανές, Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο έχει βολιδοσκοπήσει ο Ολυμπιακός και μάλιστα το ενδιαφέρον του φέρεται να είναι αρκετά σοβαρό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο 27χρονος φορ φέρεται να είναι στο… στόχαστρο των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι έχουν πολύ καλή άποψη για την αξία του.

Τι γίνεται με τον 27χρονο επιθετικό; Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε συζητήσεις με την Λεγανές για να ανανεώσει το συμβόλαιο του. Τα ισπανικά Μέσα θεωρούν δεδομένη τη συμφωνία του με την ομάδα της Μαδρίτης για νέο συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Ακόμα και η έγκυρη Marca παρουσίασε το θέμα ως τελειωμένο. Παρόλα αυτά η φημολογία θέλει τον παίκτη να… κλοτσάει την τελευταία στιγμή και να μην βάζει την υπογραφή του στο συμβόλαιο του. Από την Ισπανία τόνιζαν ότι ο Ολυμπιακός πράγματι έχει μιλήσει με τον παίκτη, αλλά εκείνος αρνήθηκε την πρόταση που του έγινε. Στην πρώτη τους κουβέντα υπήρξε οικονομική διαφορά με αποτέλεσμα τα ισπανικά Μέσα να θεωρούν ότι υπογράφει το συμβόλαιο του με τη Λεγανές.

Από την Ιβηρική θεωρούν πως ο Ολυμπιακός επανήλθε με νέα πιο βελτιωμένη πρόταση προς τον παίκτη, το οποίου το συμβόλαιο με τη Λεγανές έχει λήξει.