Ολυμπιακός: Το πλάνο του Μαρτίνς για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Το σχήμα στο οποίο καταλήγει ο Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και με δεδομένες τις πολλές απουσίες που έχει ο Ολυμπιακός.

Ολυμπιακός: Το πλάνο του Μαρτίνς για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Χωρίς φορ, χωρίς αριστερό μπακ και χωρίς Βαλμπουενά. Πόσα χτυπήματα να αντέξει μία ομάδα; Κι όμως, ο Ολυμπιακός όλα αυτά τα δέχτηκε μαζεμένα. Το ένα μετά το άλλο μέσα σε ένα εφιαλτικό διήμερο.

Ολυμπιακός: Αποστολή με προβλήματα σε άμυνα κι επίθεση

Την Τετάρτη έγινε γνωστό ότι είναι θετικοί οι Ελ Αραμπί, Χασάν και την Πέμπτη ότι ο Χολέμπας έπαθε υποτροπή και ο Βαλμπουενά θλάση. Όσο απίστευτο κι αν μοιάζει ο Ολυμπιακός θα πάει να παίξει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό χωρίς όλους αυτούς τους βασικούς του.

Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο για έναν προπονητή να φτιάξει το πλάνο του με τόσες απώλειες, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς έχει τις λύσεις έτοιμες. Ξέρει πώς να αντιδράσει σε κάθε αναποδιά και το έχει αποδείξει αυτό και στο παρελθόν. Ο Πορτογάλος προπονητής δοκίμασε τα πάντα στην επίθεση.

Έκανε τα πάντα στον Ρέντη σε μία προσπάθεια να είναι έτοιμος για όλα τα ενδεχόμενα. Ο Σα λοιπόν θα υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού με τον Ντρέγκερ να παίζει δεξιά και τον Ραφίνια αριστερά. Σεμέδο και Σισέ θα είναι οι στόπερ των πρωταθλητών Ελλάδας.

Μπουχαλάκης, Καμαρά και Εμβιλά θα είναι οι τρεις χαφ των Πειραιωτών με τον Μαρτίνς να καταλήγει σε σχήμα με τρεις στον άξονα. Βέβαια ο Αφρικανός θα έχει έναν ξεχωριστό ρόλο και συγκεκριμένα θα έχει εντολή να βγαίνει πιο ψηλά και να δίνει βοήθειες στους επιθετικούς, πιέζοντας και την αντίπαλη άμυνα.

Όσον αφορά στην επίθεση ο Ραντζέλοβιτς αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού με τον Μασούρα και τον Φορτούνη να καλύπτουν τις άλλες δύο θέσεις. Αυτοί οι δύο θα εναλλάσσονται στην κορυφή της επίθεσης του Ολυμπιακού. Βέβαια υπάρχει και η αυριανή ημέρα και δεν αποκλείεται ο Πέδρο Μαρτίνς να σχεδιάσει κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής.