Λόπες: «Αν δεν με θέλουν θα μελετήσω τις προτάσεις»

Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός που έχει προταθεί στον Ολυμπιακό μίλησε για το μέλλον του στο σύλλογο της Λισαβόνας.

Λόπες: «Αν δεν με θέλουν θα μελετήσω τις προτάσεις»

Δίνει «μάχη» για να κλείσει κεντρικό αμυντικό ο Ολυμπιακός και οι περιπτώσεις που εξετάζονται λίγο πολύ είναι γνωστές. Μία από αυτές είναι του Λισάντρο Λόπες. Ο Πορτογάλος στόπερ έχει προταθεί στους Πειραιώτες για να αποκτηθεί με τη μορφή του δανεισμού από τη Μπενφίκα.

Τον 28χρονο στόπερ τον γνωρίζει καλά και ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος από την πλευρά του έχει ανάψει το πράσινο φως προκειμένου να προχωρήσει η υπόθεση του. Στο… κόλπο για την απόκτηση του με τον ίδιο ακριβώς τρόπο έχουν μπει κι άλλες ομάδες όπως η Τζένοα με τους Ιταλούς μάλιστα να παρουσιάζουν πολύ προχωρημένο το θέμα.

Ο Λισάντρο Λόπες μίλησε στην πορτογαλική «O Jogo» για το μέλλον του και για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Στα μισά της αγωνιστικής περιόδου η Μπενφίκα τον παραχώρησε δανεικό στην Ίντερ με τον ίδιο να επισημαίνει ότι «πήγα στην Ίντερ, αλλά πήρα πολύ λίγο χρόνο συμμετοχής. Παρόλα αυτά, ωστόσο αποκόμισα αρκετά οφέλη από την παρουσία μου στο ιταλικό πρωτάθλημα κυρίως στο τακτικό κομμάτι».

Όσον αφορά στο μέλλον του ο ποδοσφαιριστής τόνισε: «Προς το παρόν αυτό που ισχύει είναι ότι θα πρέπει να επιστρέψω στη Μπενφίκα με την οποία έχω συμβόλαιο μέχρι το 2021. Θα πάω στη Λισαβόνα, στην έναρξη της προετοιμασίας και θα μιλήσω με τον προπονητή μου για να μάθω αν με θέλει ή όχι. Αν δεν με υπολογίζει τότε θα μελετήσω τις προτάσεις που έχω», είπε ο Λισάντρο Λόπες.

Θυμίζουμε ότι οι Πορτογάλοι είχαν αποκαλύψει και το ραντεβού του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον πρόεδρο της Μπενφίκα και τον μάνατζερ Ζόρζε Μέντες στη Μύκονο. Ένα ραντεβού που έγινε για τη Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο στο τραπέζι να έπεσε και το όνομα του Λισάντρο Λόπες.