Βαλμπουενά: Η ακριβής διάγνωση, τα επτά ματς του Ολυμπιακού που θα χάσει

Περίπου τρεις εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης θα μείνει ο Ματιέ Βαλμπουενά - Οι αγώνες του Ολυμπιακού από τους οποίους θα απουσιάσει.

Βαλμπουενά: Η ακριβής διάγνωση, τα επτά ματς του Ολυμπιακού που θα χάσει

Θλάση στο αριστερό ορθό μηριαίο είναι η διάγνωση για τον τραυματισμό του Ματιέ Βαλμπουενά. Η εκτίμηση των γιατρών αναφέρει ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης γιαι περίπου τρεις εβδομάδες.

Φυσικά χάνει το ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό (21/11), αλλά και τον αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι για την 4η αγωνιστική του Champions League στις 25/11. Επίσης τους αγώνες με Άρη (28/11), Μαρσέιγ (1/12), Βόλο (5/12), Πόρτο (9/12) και Λαμία (13/12). Ο Βαλμπουενά θα δώσει μάχη για να είναι έτοιμος στις 16/12, στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Ο Γάλλος άσος τραυματίστηκε στην προπόνηση της Πέμπτης (19/11). Ο ίδιος γνωστοποίησε τον τραυματισμό του μέσω των social media.

"Δυστυχώς τραυματίστηκα κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης και θα μείνω εκτός για τις επόμενες εβδομάδες. Παραμένω 100% αφοσιωμένος στην ομάδα. Πάμε!".

Πλέον, τα... επιθετικά προβλήματα για τον Πέδρο Μαρτίνς αυξάνονται, αφού εκτός μάχης, πέρα από τον δημιουργό του, έχουν τεθεί και οι "εκτελεστές" Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Αχμέντ Χασάν.