Παναθηναϊκός: Ο Πούγγουρας στη διάθεση του Μπόλονι για Ολυμπιακό

Αρκετοί ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά την Τρίτη και έθεσαν τους εαυτούς τους στη διάθεση του Λάζλο Μπόλονι για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Παναθηναϊκός: Ο Πούγγουρας στη διάθεση του Μπόλονι για Ολυμπιακό

Καλά νέα είχε προπόνηση της Δευτέρας για τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι. Συγκεκριμένα ο Αχιλλέας Πούγγουρας γυμνάστηκε κανονικά βγάζοντας όλο το πρόγραμμα μετά από αρκετά καιρό. Έτσι ο ποδοσφαιριστής είναι πλέον στη διάθεση του προπονητή του για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ακόμη γυμνάστηκε κανονικά ο Αϊτόρ, καθώς ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε και τον κράτησε εκτός προπονήσεων γι' αρκετές ημέρες. Όσον αφορά στους Σαβιέρ, Σάντσες ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις που ένιωσαν και επίσης γυμνάστηκαν χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Ο μοναδικός προβληματισμός του Λάζλο Μπόλονι έχει να κάνει με τον Φραν Βέλεθ, ο οποίος και στην προπόνηση της Τρίτης έκανε μόνο γυμναστήριο. Ο κεντρικός αμυντικός των "πράσινων" θα δοκιμάσει να προπονηθεί την Τετάρτη και αν τα καταφέρει θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του για το ντέρμπι του ερχόμενου Σαββάτου.