Ο Γούτας ετοιμάζεται για την Εθνική ομάδα

Η αδικία του Τζον Φαν 'τ Σιπ με τον Δημήτρη Γούτα, ο οποίος είναι ο πιο βελτιωμένος ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ο Γούτας ετοιμάζεται για την Εθνική ομάδα

Εάν ένας ποδοσφαιριστής αδικήθηκε από τις κλήσεις που του Τζον Φαν 'τ Σιπ αυτός δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Γούτα. Ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας του Περιστερίου θεωρείται από τους καλύτερους της φετινής σεζόν.

Παρουσιάζει τρομερή βελτίωση στο παιχνίδι του ο Γούτας και είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τους "κυανόλευκους". Ο 26χρονος στόπερ δείχνει πιο ώριμος από ποτέ και είναι με διαφορά ίσως ο πιο βελτιωμένος στόπερ στη χώρα μας.

Ο Φαν 'τ Σιπ αν και τον παρακολουθεί και έχει εικόνα για τη βελτίωση του δεν τον κάλεσε στην Εθνική ομάδα. Ο Γούτας, πάντως, χτυπάει την πόρτα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και όλα δείχνουν ότι στις επόμενες κλήσεις θα είναι μέσα. Δεν έχει κληθεί ποτέ στην καριέρα του στην εθνική ανδρών. Έχει παίξει στην Ελπίδων και στις μικρότερες Εθνικές ομάδες, αλλά όχι στην Ανδρών.

Και αυτή τη φορά ο Φαν 'τ Σιπ δεν έχει στη διάθεση του τον Σβάρνα, ο οποίος έχει προβληθεί από τον κορονοϊό. Γενικά, πάντως, ο Γούτας έχει αναγκάσει και μεγάλα κλαμπ της χώρας μας να τον τσεκάρουν.