Ολυμπιακός: Αγωνία για Χολέμπας, βγάζει μαγνητική

Ο Χοσέ Χολέμπας έγινε αλλαγή στο ημίχρονο της αναμέτρησης του Ατρομήτου λόγω ενοχλήσεων. Καθησυχαστικοί από τον Ολυμπιακό, αλλά με δεδομένη αγωνία. Το Σάββατο (14/11) ο 36χρονος μπακ θα βγάλει μαγνητική.

Ολυμπιακός: Αγωνία για Χολέμπας, βγάζει μαγνητική

Εκτός από την άσχημη ήττα που έκανε ο Ολυμπιακός στο φιλικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο (2-5), έχασε και τον Χοσέ Χολέμπας. Ο 36χρονος μπακ έγινε αλλαγή στο ημίχρονο, διότι αισθάνθηκε ένα σφίξιμο. Ο οργανισμός του έχει επιβαρυνθεί αρκετά, αφού έχει παίξει σε αρκετά παιχνίδια και χθες (13/11) την… πάτησε.

Από τον Ολυμπιακό ήταν καθησυχαστικοί ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Δεν κρύβουν όμως ότι έχουν μια αγωνία μέχρι αυτή η εκτίμηση να επιβεβαιωθεί και από τις εξετάσεις. Σήμερα (14/11) ο Χολέμπας θα βγάλει μαγνητική και από αυτή θα φανεί πόσο σοβαρή είναι η ζημιά που έχει πάθει.

Στον Ολυμπιακό έχουν την αγωνία τους για τον Χοσέ, αφού ο Ρούμπεν Βινάγκρε συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις και απουσιάζει με ειδική άδεια στην πατρίδα του. Ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα των σημερινών εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί ο Χολέμπας, ελπίζοντας να μην έχει κάτι σοβαρό ο παίκτης και μείνει χωρίς αριστερό μπακ.