Πρόβλημα με Βινάγκρε στον Ολυμπιακό

Ο Ρούμπεν Βινάγκρε έχει κάποιες μικροενοχλήσεις και την τελευταία στιγμή θα κριθεί η παρουσία του στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ (8/11, 15.00).

Πρόβλημα με Βινάγκρε στον Ολυμπιακό

Χοσέ Χολέμπας ή Ρούμπεν Βινάγκρε στην Κρήτη; Ποιος από τους δύο θα περάσει στο αριστερό άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ (8/11, 15.00). Το πιθανότερο σενάριο είναι να ξαναδούμε τον Ελληνογερμανό μπακ.

Ο λόγος έχει να κάνει με κάποιες μικροενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν και για αυτό το λόγο ο Πέδρο Μαρτίνς θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να δει αν θα μπορεί να τον υπολογίζει ή όχι για το ματς με τους Κρητικούς.

Το σημαντικό είναι ότι έως τώρα δεν έχει έρθει από την πορτογαλική ομοσπονδία κανένα προσκλητήριο στον Βινάγκρε για τα παιχνίδια της Εθνικής Ελπίδων. Αυτό σίγουρα είναι ένα ευχάριστο νέο που ηχεί στα αφτιά του Μαρτίνς, καθώς θα τον έχει στον Ρέντη αμέσως μετά τον ΟΦΗ και δεν θα τρέμει το... φυλλοκάρδι του μη τυχόν και χτυπήσει σε κάποιο ματς της Ελπίδων, όπως είχε συμβεί τον Οκτώβριο που γύρισε τραυματίας από ένα ματς με το Γιβραλτάρ.