Οι διακοπές του Οτζίτζα στο Μαϊάμι και η αγωνία για το συμβόλαιο

Ο Βέλγος απολαμβάνει διακοπές πολυτελείας, ενώ στον Πειραιά αντιλαμβάνονται πως είναι η πιο δύσκολη υπόθεση.

Οι διακοπές του Οτζίτζα στο Μαϊάμι και η αγωνία για το συμβόλαιο

Οι αποχωρήσεις είναι ένας πολύ μεγάλος βραχνάς για τον Ολυμπιακό. Στο μεγάλο λιμάνι θα ήθελαν να έχει ξεκαθαρίσει το θέμα όσο πιο γρήγορα γίνεται, αλλά ξέρουν πολύ καλά ότι κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά απίθανο να συμβεί.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που είναι υπό παραχώρηση και ακόμα δεν έχει βρει τον τρόπο να φύγει από τον Ολυμπιακό είναι ο Οτζίτζα Οφόε. Ο Βέλγος χαφ πριν καν τελειώσει το πρωτάθλημα τέθηκε στο περιθώριο από τους «ερυθρόλευκους» αν και τον Ιανουάριο είχε γίνει μεγάλη προσπάθεια από την πλευρά τους προκειμένου να του αλλάξουν γνώμη και να μείνει στην ομάδα.

Ο Οτζίτζα παρά το γεγονός πως έκανε προσπάθειες να ρίξει γέφυρες κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό. Η εκτίμηση που γίνεται για τον Οφόε είναι πως θα αποδειχτεί η πιο δύσκολη. Και ο παίκτης έχει στυλώσει τα πόδια αν και δεν θέλει να μείνει και όλα δείχνουν ότι η ιστορία θα τραβήξει.

Αυτές τις ημέρες ο Οφόε απολαμβάνει τις διακοπές του στο Μαϊάμι και στον Ολυμπιακό απλά περιμένουν να βρεθεί λύση και να σπάσει το συμβόλαιο του. Στο Βέλγιο, πάντως, ασχολήθηκαν ξανά με τον Οτζίτζα και το μέλλον του. Τα ρεπορτάζ τους δεν είχαν κάποια είδηση, αφού έγραψαν ξανά για Άντερλεχτ, Κλαμπ Μπριζ, Μπεσίκτας και Κράσνονταρ.

Το όλο θέμα είναι να εμφανιστεί κάποια ομάδα απ’ όλες αυτές και να κάνει επίσημη πρόταση έτσι ώστε να φύγει ο Οτζίτζα. Αυτή τη στιγμή στον Πειραιά ξέρουν ότι θα δυσκολευτούν πολύ μέχρι να ξεμπλέξουν από τον Βέλγο χαφ, ο οποίος και αυτός από την πλευρά του δείχνει διατεθειμένος να το τραβήξει.